Adana'nın En İyi Mekânı

TAKİP ET

Adana'nın En İyi Mekânı

 

Adana gibi özellikle bir gastronomi şehri olması ile ünlenen bir yerde en iyi mekân olmak oldukça meşakkatli bir iştir. Özellikle menü ve içerikler büyük önem arz etmektedir. Bu durumlar dikkate alındığında yapılması gereken tüm bileşenleri bir arada toplamayı başaran Fikr-et oldukça tercih edilen ve Adana’nın en iyi mekanı kategorisine girmeyi başarmış bir işletmedir. Başlangıç menüsünün içerisinde bulunan Izgara istiridye, sosis, Cheddarlı füme, koko, ızgara ananas, füme et, patates cips, Cheddarlı cips, ızgara hellim ve soğan çiçeği gibi seçenekler yer almakta. Adana’nın en iyi mekânı olabilmek için taktir edersiniz ki iyi bir başlangıç oldukça büyük önem arz ediyor. Geleneksel lezzetlerin bir arada bulunduğu ve Adana denince akla ilk gelen noktalardan birisi olan kebap menüleri de dikkat çekecek cinsten. Adana kebap, beyti, yoğurtlu kebap, kazbaşı, yağlıkara, külbastı, çöp şiş, kuzu ciğer, kemiksiz but, kaburga gibi birçok yiyeceği de bir arada bulmanız mümkün. Tüm bunların yanı sıra Fikr-et Steakhouse olarak Steak menülerinin de hem göze hem de mideye hitap eden güzelliği oldukça bilinmekte ve Adana’nı  en iyi mekanı kategorisine girmek için temeli olusturmakta.  Fikr-et yaprak, dana lokum, dana antrikot, şaşlık, Dallas steak gibi birçok seçeneği ile hizmet vermektedir. Özellikle bu yiyeceklerin hepsi kendi kimyasına ve lezzetine uygun yancıları ile servis edilmekte ve her türlü kullanılan et ve sebze en tazelerinden seçilmektedir. Bu sayede sadece etleriyle değil diğer tüm ürünleri ile lezzet harikası olan Fikr-et Adana’nın en iyi mekânı listesinin başını çekmektedir.

 

Adana’nın En İyi Et Lokantası

Lokanta kültürü oldukça farklı ve özellikle Adana gibi lezzet diyarı bir yerde bambaşka bir manaya gelmektedir. Kuzu incik, kuzu gerdan ve kuzu kol gibi seçenekleri bulunan fırın menüsüne koyan Fikr-et de Adana’nın en iyi et lokantası olmak konusunda fırın kısmında da oldukça iddialı. Özellikle fırın ürünlerinin et seçimlerinden marine sürelerine kadar titizlikle inceleniyor. Bunun dışında fırın ürünlerinin pişirilmesi ve yanında servis edilen yancılarının da oldukça taze ve leziz olması önemli konular arasında yer almaktadır. Adana’nın en iyi et lokantası olabilmek için sadece et değil aynı zamanda etle birlikte lezzetine lezzet katan yancı salatalarının da oldukça leziz ve taze olması gerekmektedir. Fikr-et Steakhouse Çukurova’nın bereketli topraklarından gelen taze sebzelerle bu salataların yapımını gerçekleştirmektedir. Bunun yanı sıra bu salatalara farklı çeşitlerde sunumlar yaparak ve lezzetlendirerek sunmaktadır. Salata menüsü içerisinde yer alan tulum peynir salata, gavurdağı salatası ve avokado salata çeşitleriyle ferah sebze severlerin gönlünü fethetmeyi başarıyor. Adana’nın en iyi et lokantası olmasının dışında Adana’nın en iyi burgercisi kategorisinde de lezzet festivalleri dahil olmak üzere boy gösteriyor. Özellikle burger alanında hizmet vermeyi ve şubeleşmeyi düşünen fikr-et Steakhouse bu konuda kendine kalite standartlarını bozmadan Franchise hizmeti vermek konusunu vizyon ve misyon edinmiş bulunmaktadır. İletişim adreslerimizden bizlere ulaşarak bu konu hakkında bilgilendirme alabilirsiniz.

Adana Et Lokantası

Adana et konusunda oldukça bilinen ve gastronomi şehirlerimiz arasında yer alan bir bölgedir. Küçük baş hayvancılığın yaygın olduğu ve büyük baş hayvancılığın da diğer illerden temin edildiği bu bölgemizde etin serüveni aslında hayvancılıktan başlamaktadır. Tüm bu serüvenin sonunda Adana’nın gurme denecek kadar lezzetten anlayan halkının sofralarına bu ürünler gelmektedir. Fikr-et Steakhouse bu süreci başından sonuna kadar takip eden Adana et lokantası seçenekleri arasında yer almaktadır. Adana et lokantası diye internet üzerinden bir araştırma yaptığınızda karşınıza şüphesiz ki sayısız seçenek çıkacaktır. Bu seçeneklerin bazıları bölgenin popüler olan mekanları bazıları da bölgede en çok yerel haklın tercih ettiği geleneksel restoranlardır. Adana et lokantası kategorisinde yer alan ve birçok restoran müşterilerin ve yerel Adana halkının istek bileşenlerini oturtmuştur. Bu bileşenleri en iyi şekilde oturtan ve müşteri memnuniyetini en iyi şekilde değerlendiren restoranlardan birisi de Fikr-et’dir. Özellikle burger ve köftelerini en iyi etlerden yapan ve adana et lokantası sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Fikr-et son dönemlerde oldukça popüler bir akımı yakalamış ve burger konusunda Franchise hizmeti vermek için de adımlar atmaya başlamıştır. Tüm bunları göz önünde bulundurduğumuzda yeni ve kaliteli şubeleşme konusunda bir adım attık ve bu adımda aynı çatı altında çalışacağımız yeni aile üyelerimizi de görmekten mutluluk duyarız.