Alanında Uzman Kişilerle Üretilmiş Motosikletler Modelleri Ekuralkan.com'da

TAKİP ET

Kuralkan adıyla ilk olarak piyasaya Van üzerinde yedek parça satışlarıyla girmiştir. Kuruluşu 1950 yıllarına kadar uzanmaktadır.

Kuralkan adıyla ilk olarak piyasaya Van üzerinde yedek parça satışlarıyla girmiştir. Kuruluşu 1950 yıllarına kadar uzanmaktadır. Firmanın yıllar içerisinde yapmış olduğu ek yatırımlar, almış olduğu distribütörlükler sektör içerisinde büyümesine yardımcı olmuştur. Buna ek olarak 2019 yılında e-ticaret alanına da atılmıştır. Sizlere bu anlamda dijital dünyayı da yakından kullanarak satın alma hizmeti vermektedir.
Müşteri memnuniyeti ve kalite odaklı çalışmaları daima önemli olmuştur. Bu doğrultuda ilerlemelerine devamlılık sağlamaktadır. Firma içerisinde motosiklet sektörü olmak üzere bilgisayar, otomotiv ve inşaat alanlarında da profesyonel bir çalışma sürdürülmektedir. Aynı zamanda firma bilişim ve otomotiv (motosiklet) sektörü alanında öncü kuruluşlardan biri olmayı başarmıştır.
Teknolojinin gelişimlerine kulak tıkamamış ve her zaman sütüne koyarak ilerlemelerini sağlamıştır. Buna örnek olarak 2018 yılında elektrikli motosiklet sektörüne girişini vermek mümkündür. Burada da öncü firmalardan biri olmayı başarmıştır. Beş kıta üzerinde satışı sunulan Super Soco markasıyla da distribütörlük anlaşması imzalamıştır.
Tuzla-Tepeören tesislerinde hala faaliyetlerine aktif bir şekilde devamlılık sağlamaktadır. Türkiye üzerinde de yüz binlerce kullanıcısı vardır. 130 bayisi ve 200 ü aşkın yetkili servisi sayesinde ülke üzerinde en büyük pazarlama ve hizmet organizasyonlarından birine de sahip olmuştur.

Bütçenize Uygun Zorlu Şartlara Dayanıklı ATV Modelleri

Kuralkan birçok farklı motosiklet model satışına yer vermektedir. Özellikle de Kanuni markasıyla yerli üretimlerinden biri olan atv motor seçenekleri de oldukça popüler olmuştur. Güçlü kotor ve kolay kullanımları ile dikkat çekmektedir. Aynı zamanda hem trafikte hemde zorlu arazi şartlarında kullanımları son derece basittir. Gerekli teknik özelliklere sahip şekilde donatılmıştır. Son dönemlerin de popüler aracı olan ATV motorlar fiyat bakımından da ekonominizi zorlamıyor.
Ekuralkan.com üzerinden sizlere uygun fiyat seçenekleri ile birlikte satın alma işlemlerinizi yapmanız mümkündür. Aynı zamanda web sitesine özel kampanyaları da takip edebilirsiniz. Bu sayede sizlere çok daha uygun fiyat seçenekleri imkanı sağlamış olurlar. Firma içerisinde web sitesinde 3 farklı ATV motor satışı mevcuttur. Bunlar:

ATV200 Off-Road

ATV250 Off-Road

ATV150U Off-Road

ATV200 Off-Road

ATV 200 modeli son derece güçlü bir motora sahiptir. Bu sayede dinamik sürüşler yakalayabilirsiniz. Aynı zamanda hava soğutmalı motora sahiptir. Isı soğutucu kullanmanıza gerek yoktur. Böylece ısıyı direkt olarak havaya yayar ve size zorlu yollarda benzersiz bir sürüş keyfi sağlar.

ATV250 Off-Road

ATV250 modeli ise sahip olduğu güçlü motorla dikkat çekiyor. Engebeli arazilerde güçlü amortisör tkaımları sayesinde tümseklerden yaylanarak geçer. Böylece yol tutuşları da sizler için daha güvenli olur. Hakimiyetiniz kaybolmadan keyifli sürüşler gerçekleştirebilirsiniz.
Kaynak: https://www.ekuralkan.com/atv-motor

ATV150U Off-Road

ATV150 modelinde de hava soğutmalı motor sistemi mevcuttur. Motorunuzun ısısını direkt olarak havaya yayar. Böylece engebeli arazi sürüşlerinizde de sizlere ultra güçlü performans hizmeti verir.