Amerika'da Şirket Kuruluşu: Onlinemek İle Hayallerinizi Gerçekleştirin

TAKİP ET

Amerika'da Şirket Kuruluşu: Onlinemek İle Hayallerinizi Gerçekleştirin

 

Amerika, girişimciler için birçok fırsat sunan bir ülkedir. Şirket kuruluşu yaparak bu fırsatlardan yararlanmak, birçok yatırımcının hayalidir. Onlinemek, Amerikada şirket kuruluşu sürecinde sizlere profesyonel destek sunarak bu hayalinizi gerçekleştirmenize yardımcı olmaktadır.

 

Onlinemek, Amerika'nın tüm eyaletlerinde, Amerikan vatandaşı olmadan da şirket kuruluşu yapmanıza olanak sağlar. Limited Liability Company (LLC) veya C-Corporation (C-Corp) gibi farklı şirket türlerinin kurulumunu sağlamanın yanı sıra muhasebe-vergi hizmetleri, sanal ofis adresi temini, banka hesabı açılışı gibi birçok hizmeti sunmaktadır.

 

Şirket kuruluşu süreci Onlinemek ile oldukça hızlı ve kolaydır. Tüm paketlerde şirket kurulum işlemlerine aynı gün başlanır ve 2-4 gün içerisinde şirketiniz kurulur. Şirketinizin kuruluş işlemleri tamamlandığında size sağlanacak olan resmi kayıt numarası ile eyalet resmi sitesinden şirketinizin kaydını teyit edebilirsiniz.

 

Amerika’da Şirket Kurmanın Avantajları:

 

E-Ticaret Fırsatları: Amazon, Etsy, Ebay gibi e-ticaret platformlarında kolaylıkla satış yapabilirsiniz.

Güvenilirlik: Amazon Wholesale gibi toptan satış yapmayı düşünüyorsanız, Amerika'da kurulu bir şirkete sahip olmanız güven oluşturur.

Düşük Vergi Oranları: %0 kurumlar vergisi avantajı ile karınızı maksimize edebilirsiniz.

Kolay Bankacılık Hizmetleri: Amerika'daki şirketinize ait online banka hesabını kolayca açabilirsiniz.

 

Onlinemek ile iletişime geçerek Amerika şirket kuruluşu için gerekli olan adımlar ve detaylı bilgiler hakkında danışabilirsiniz. Diğer şirket kuruluşu danışmanlık firmalarından farklı olarak, Onlinemek size ekstra masraf olmadan, hızlı, güvenilir ve uygun fiyatlarla hizmet sunar. Tablodaki detaylara göz atarak sunduğumuz hizmetlerin avantajlarını görebilirsiniz.

 

Amazon Private Label Eğitimi: Onlinemek ile Başarıya Adım Adım

 

Amazon Private Label, kendi markanızı oluşturarak Amazon platformunda rekabet avantajı sağlayan ve markanızı özelleştirerek tanıtmanızı ve büyütmenizi sağlayan bir iş modelidir. Bu alanda başarılı olmak için gerekli olan bilgi ve stratejileri öğrenmek, işinizi büyütmek ve etkin bir şekilde yönetmek için Onlinemek size gereken desteği sağlıyor.

 

Amazon Private Label Danışmanlığı, her bir müşteriye özel olarak sunulan birebir destek hizmetini içerir. İlk kez Amazon Private Label yöntemi ile satış yapacak ancak nereden başlayacağınızı bilmeyenler için en kapsamlı çözümü sunan Onlinemek, sizlere gerekli bilgi ve stratejileri sağlamak için Amazon Private Label Eğitimi sunmaktadır. Bu eğitim ve danışmanlık paketi ile bütçenizden tasarruf ederken, işinizi daha etkin bir şekilde yönetebilirsiniz.

 

Onlinemek’in Amazon Private Label Eğitimi, aşağıdaki konu başlıklarını içermektedir:

 

Ürün Bulma ve Üreticiler ile İrtibata Geçme Teknikleri.

Amazon Paneli İle İlgili Detaylar ve Stratejiler.

Keyword Çalışmaları ve SEO Stratejileri.

Rakip Analizi ve Ürün Seçimi.

Ürün Listeleme ve Tanıtım Stratejileri.

A+ Content ve Varyasyonlu Ürünlerin Yönetimi.

Lansman ve Giveaway Stratejileri.

Müşteri İletişimi ve Geri Bildirim Yönetimi.

PPC Reklam Stratejileri ve Kupon/İndirim Planlamaları.

Ürün Geri Çekme ve Kargo Yönetimi.

Brand Registry Kaydı ve Patent Başvuruları.

Avrupa ve Amerika'daki Amazon Pazarlarına Yönelik Stratejiler.

Bu konu başlıkları altında, Amazon Private Label iş modeli için gerekli olan temel bilgileri ve stratejileri öğrenerek, işinizi büyütme yolunda önemli adımlar atabilirsiniz. Onlinemek ile iletişime geçerek Amazon Private Label yolculuğunuza başlayabilirsiniz.