Avrasya Üniversitesi 85 öğretim üyesi alımı yapacak kamuhaber

TAKİP ET

Üniversitemiz birimlerinde istihdam edilmek üzere, 2547 sayılı Kanun ve ilgili Yönetmelik Esasları ile Devlet hizmetine girmede aranılan şartlara haiz aylık yönünden '4857 sayılı İş Kanunu' hükümlerine tabi olarak öğretim üyeleri alınacaktır.

Avrasya Üniversitesi Rektörlüğünden:


Üniversitemiz birimlerinde istihdam edilmek üzere, 2547 sayılı Kanun ve ilgili Yönetmelik Esasları ile Devlet hizmetine girmede aranılan şartlara haiz aylık yönünden “4857 sayılı İş Kanunu” hükümlerine tabi olarak öğretim üyeleri alınacaktır.
Başvuruda Gerekli Belgeler;

Profesörler:  2547  sayılı  Kanun’un  26.  maddesinde  belirtilen  şekilde  yayınlardan  birini  başlıca  araştırma  eseri  olarak  ve  başvurdukları  bölümü belirten dilekçeleri, ekinde son altı ayda çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf, özgeçmiş, nüfus cüzdan örneği, doçentlik belgesi, yayınlarını kapsayan 6 (altı) takım dosya ve yayın listesi vereceklerdir.

Doçentler:  Üniversitelerarası  Kurulun  Doçentlik  başvuruları  için  uygulamaya  koyduğu  asgari  başvuru  koşullarını  sağlamış  olmak  koşulu  ile başvurdukları bölümü belirten dilekçe, özgeçmiş, doçentlik belgesi onaylı sureti, nüfus cüzdan örneği ile 2 (iki) adet fotoğraf, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) takım dosya ve yayın listesi vereceklerdir.

Doktor  Öğretim  Üyeleri:  2547  sayılı  Kanun’un  23.  maddesindeki  şartları  sağlamaları  gerekmekte  olup,  başvurdukları  kadroyu  ve  yabancı  dilini belirten dilekçe, 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı örneği, lisans, yüksek lisans ve doktora diplomalarının onaylı örnekleri ile varsa ÜDS veya KPDS sonuç belgelerini, özgeçmiş, yayın listesi ve yayınlardan oluşan dosyayı 4 (dört) takım halinde vereceklerdir. Yabancı dil sınav yeri ve tarihi ilgili birimlerce daha sonra tespit edilip adaylara ayrıca bildirilecektir.
Öğrenim belgesini yurt dışından almış olanların denkliğinin Üniversitelerarası Kurulca onaylanmış olması gerekmektedir.

Başvurular  bu  ilanın  yayınlandığı  tarihten  itibaren  15  gün  içerisinde,  Avrasya  Üniversitesi  Personel  Daire  Başkanlığına  şahsen  veya  posta  ile yapılacaktır.
 
Fakülte-BölümKadro Unvanı-AdediAranan Nitelik 
Prof.Doç.Dr. Öğr.
Üyesi
 
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ 
Ebelik222Ebelik veya Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği 
222Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği, Halk Sağlığı Hemşireliği, Kadın Hastalıkları ve
Doğum (TIP) Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları (TIP), Aile Hekimliği (TIP) Halk Sağlığı (TIP) Ana Bilim Dallarından birinde doktora yapmış veya uzmanlığını almış olmak.
 
Hemşirelik111Hemşirelik Esasları veya Hemşirelikte Yönetim alanında doktora yapmış olmak 
111Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği, İç hastalıkları Hemşireliği, Doğum ve Kadın hastalıkları Hemşireliği, Ameliyathane Hemşireliği Alanında doktora yapmış olmak. 
Çocuk Gelişimi333Çocuk Sağlığı ve Eğitimi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Özel Eğitim, Eğitim Birimleri, Klinik Psikoloji, Çocuk sağlığı ve Hastalıkları (TIP), Ruh Sağlığı Hastalıkları (TIP), Aile Hekimliği (TIP), Nöroloji (TIP), Enfeksiyon hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji (TIP),
Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Alanında doktora/uzmanlık yapmış olmak.
 
FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ 
Psikoloji222Deneysel Psikoloji, Gelişim Psikolojisi, Klinik Psikolojisi veya Sosyal Psikoloji Anabilim Dallarından birinde doktorasını yapmış olmak. 
İngiliz Dili Ve Edebiyatı 11İngiliz Dili ve Edebiyatı alanında doktora yapmış olmak. 
MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ 
Gıda Mühendisliği444Gıda Teknolojileri Anabilim Dalında doktora yapmış olmak 
333Gıda Bilimleri Anabilim Dalında doktora yapmış olmak 
Makina Mühendisliği111Enerji Anabilim Dalında doktora yapmış olmak 
Harita Mühendisliği111Harita Mühendisliği lisans mezunu olup Fotogrametri veya Uzaktan Algılama Anabilim Dalında doktora yapmış olmak 
222Harita Mühendisliği Kartoğrafya veya Coğrafi Bilgi Sistemleri Anabilim Dalında doktora yapmış olmak 
222Harita Mühendisliği lisans mezunu olup Harita Mühendisliği Arazi Yönetimi Anabilim Dalında doktora yapmış olmak 
İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 
Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi  1Kamu Yönetimi alanında doktora yapmış olmak 
Uluslararası İlişkiler  1Uluslararası İlişkiler alanında doktora yapmış olmak 
Maliye  2Maliye Anabilim Dalında doktora yapmış olmak 
UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU 
Gastronomi ve Mutfak Sanatları223Gastronomi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Mutfak Sanatları ve Yönetimi veya Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği alanlarından birinde doktora yapmış olmak. 
Başvuru Adresi: Avrasya Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı, Adnan Kahveci Mah., Rize Cad. No: 226 Pelitli/TRABZON Tel: +90 462 334 64
44-45-47 rektorluk@avrasya.edu.tr 9137/1/1-1