Başkan Özdoğan Ankara'da: "Hacılar için durmadan çalışıyoruz"
Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, göreve gelişinin ikinci yıldönümünde Ankara'da önemli temaslarda bulundu. Başkan Özdoğan, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile bir araya gelerek ilçede devam eden projeleri değerlendirdi.
Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, göreve gelişinin ikinci yıldönümünde Ankara'da önemli temaslarda bulundu. Başkan Özdoğan, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile bir araya gelerek ilçede devam eden projeleri değerlendirdi.
Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Özdoğan, iki yıl önce devraldıkları görevi ilk günkü heyecanla sürdürdüklerini belirterek, Aziz hemşehrilerimizin teveccühü ile 2 yıl önce devraldığımız bu kutlu görevin yıl dönümünde, ilk günkü heyecan ve kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz. Bu anlamlı günde Ankara'dayız. AK Parti MKYK Üyemiz ve Kayseri Milletvekilimiz Dursun Ataş ile birlikte Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Yumaklı'yı ziyaret ederek ilçemizde yürütülen projeleri ele aldık dedi.
Görüşmede özellikle taşkın koruma kanalı projeleri ile Ortaseki Ormanı başta olmak üzere ilçedeki orman alanlarına yönelik planlamaların detaylı şekilde değerlendirildiğini ifade eden Başkan Özdoğan, Hacılar'ın doğal yapısını koruyarak geliştirmeyi hedeflediklerini vurguladı. Ankara temasları kapsamında afet yönetimi alanında da önemli bir görüşme gerçekleştiren Başkan Özdoğan, AFAD Afetlere Müdahale Genel Müdürü Sadi Ergin ile bir araya geldi.
Başkan Özdoğan, söz konusu ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmede ise Hacılar'da olması ihtimal afet ve acil durumlara karşı müdahale kapasitemizi artırmak, riskleri en aza indirmek ve vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini en üst seviyede sağlamak adına yürüttüğümüz çalışmaları kapsamlı şekilde ele aldık. Nazik kabulleri ve değerli katkıları için kendilerine teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.