Bebek Spa Merkezi Sayesinde Bebekler Mutlu, Aileler Huzurlu

TAKİP ET

Tüm dünya üzerinde bebek spa merkezleri oldukça popüler bir durumdadır. Bebek spa merkezlerinde su ve masaj uygulaması olarak iki temel aşama bebeklere uygulanmaktadır.

Tüm dünya üzerinde bebek spa merkezleri oldukça popüler bir durumdadır. Bebek spa merkezlerinde su ve masaj uygulaması olarak iki temel aşama bebeklere uygulanmaktadır. Su ve masaj uygulamasından oluşan bebek spası uygulama bebeklerinin kan dolaşımını hızlandırır. Aynı zamanda kas gelişimini destekler ve zihinsel gelişmeleri büyük katkı sağlar.

Bebek spa merkezi sayesinde bebek spası ile kolik ve gaz sancısı gibi problemlerin en aza indirildiği ispatlanmış bir yöntemdir. Su aşaması olan hidroterapi ise bebeğin zihinsel ve fiziksel gelişimini destekleyerek daha fazla sosyalleşmesini ve ve daha sağlıklı olmasını sağlar. Siz de bebeğinizin bu güzel avantajlardan faydalanmasını ve hem zihinsel hem de fiziksel olarak gelişiminin doğal yollardan desteklenmesini istiyorsanız Melek Baby Spa sitesini ziyaret edin. Uzman ve profesyonel ekip kadrosu ile iletişime geçebilirsiniz.

 Bebek Spa’sının Aşamaları Ve Süreleri

Bebek merkezlerinde verilen bebek spasının genellikle 0-24 aya kadar olan bebeklere yönelik olduğu bilinmektedir. Bazı özel durumlarda 36 aya kadar uzayabilen bu özel bakım ve aktivite bebeğin göbek bağının düşmesi ile birlikte başlayabileceği bir aktivitedir.

Bebek spa merkezlerinde bebeklere yönelik olan bu hizmet iki tip ana aşamadan oluşmaktadır. Bu hizmetlerin başında hidrotepi masajı yer alırken diğeri özel taşlarla ve yağlarla yapılan masajdır. Hidroterapi yaklaşık yarım saat sürdüğü gibi sıpa mesajı da yaklaşık olarak bir 30 dakika sürer. Yani bebeğinizin bebek spa merkezi içerisindeki aktivitesi 1 saati bulur. https://www.melekbabyspa.com/bebek-spa-merkezi/ sitesini ziyaret ederek bebek spasının aşamalarını ve daha detaylı bilgileri bulabilirsiniz.