Bekçilik sınav sonuçları 10 Ocak Cuma Günü Açıklanıyor

TAKİP ET

Kamu3.com Açıklıyor Bekçilik sınav sonuçları 10 Ocak Cuma Günü Açıklanıyor Bekçilik sınav sonuçları (2019) ne zaman açıklanacak?

2019 yılının 2. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği sözlü mülakat sürecini atlatan bekçi adayları tarafından yakından takip ediliyor.

Açıklanacak mı açıklandı mı demiyoruz.. En Doğru şekilde tarafsız doğru haber vermeye çalışıyoruz...

Bekçi adayları fiziki sınavı geçtikten sonra, mülakata katılmış ve sabırsızlıkla sonuçları beklemeye koyulmuştu. 100 üzerinden en az 70 puan alanların başarılı sayılacağı bekçilik sözlü mülakat sonuçları henüz açıklanmadı. Peki, bekçilik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?

BEKÇİLİK SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2019 Bekçilik sözlü mülakat sonuçları merakla bekleniyor. EGM PA tarafından gerçekleştirilen sınav sonuçları sabırsızlıkla bekleniyor. Mülakat sınav sonuçları henüz açıklanmadı. Kamu3 edindiği bilgilere göre 10 Ocak 2020 Cuma günü açıklanması bekleniyor.

Bekçilik sözlü sınav sonuçları Polis Akademisi'nin (PA) resmi internet sitesi olan www.pa.edu.tr adresi üzerinden açıklanacak.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 30 Aralık’ta katıldığı bir televizyon programında çarşı ve mahalle bekçilerinin alım sonuçlarının da bir hafta içinde açıklanacağını söylemişti, dolayısıyla sonuçların bu hafta açıklanması bekleniyor.