Boğaziçi Üniversitesi 40 Araştırma Görevlisi alıyor

TAKİP ET

Boğaziçi Üniversitesi 40 Araştırma Görevlisi alıyor haberi detayları burada kamu haber

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğünden

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ALIM İLANI

Üniversitemize; 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar, 10/07/2018 tarih ve 30474 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Genel Kadro ve Usulü Hakkında 2 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ve 09/11/2018 tarih ve 30590 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik”in ilgili maddeleri uyarınca “Araştırma Görevlisi” alınacaktır.

SINAV TAKVİMİ
Duyuru Başlama Tarihi:25.11.2019
Son Başvuru Tarihi:16.12.2019
Ön Değerlendirme Tarihi:20.12.2019
Sınav Giriş Tarihi:26.12.2019
Sonuç Açıklama Tarihi:06.01.2020
Başvuru Tipi:Şahsen / Posta
Sonuçların Açıklanacağı Web Adresi:www.boun.edu.tr

* Atamalar, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 50/d maddesi uyarınca yapılacaktır.

BAŞVURULAR;

Fakültelerin ilgili Bölüm Başkanlıkları ile Enstitü Müdürlüklerine yapılacaktır.

Başvuru için Gerekli Belgeler:
1. Eksiksiz doldurulmuş fotoğraflı ''Akademik Görev için Müracaat Formu'' (Başvuru birimlerinden alınabilir.),
2. Lisans / Lisansüstü diploması fotokopisi,
3. Resmi transkript (Lisans),
4. Tezli Yüksek Lisans veya Doktora Öğrenci Belgesi,
5. ALES sonuç belgesi fotokopisi (Sonuçların açıklanma tarihinden itibaren 5 yıl geçerlidir.),
6. Yabancı dil sınavı sonuç belgesi fotokopisi (YDS veya eşdeğerliliği kabul edilen bir sınavdan alınan muadili puanı gösteren belge),
7. Erkek adaylar için askerlikle ilgili terhis, tecilli veya muaf olduğunu belirten belge.

Başvuru için ''Akademik Görev için Müracaat Formu'' http://www.boun.edu.tr/Assets/Documents/Content/Public/calisanlar_formlar/akademik_gorev_basvuru_formu.doc adresinden indirilip eksiksiz olarak doldurularak ilgili birimlere şahsen veya posta ile yapılmalıdır. Süresi içinde yapılmayan ve eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacak olup, posta ile yapılan başvuruların son başvuru tarihine kadar ilgili birimlere ulaşmış olması gerekmektedir. Postalardaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

BİRİMBÖLÜMABDKADRO ÜNVANIKADRO SAYISIKADRO DERECESİALESYDS / EŞDEĞERİÖZEL ŞARTLAR
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Enstitüsü-Atatürk İlkeleri ve İnkılap TarihiAraştırma Görevlisi148085Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi veya Türkiye Cumhuriyeti Tarihi alanında doktora yapıyor olmak.
Biyomedikal Mühendisliği Enstitüsü-Biyomedikal ElektronikAraştırma Görevlisi1575 - SAY85Biyomedikal Mühendisliği alanında tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak.
Biyomedikal Mühendisliği Enstitüsü-Biyomekanik ve BiyosibernetikAraştırma Görevlisi1475 - SAY85Biyomedikal Mühendisliği alanında tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak.
Çevre Bilimleri Enstitüsü-Çevre BilimleriAraştırma Görevlisi1470 - EA80Çevre Bilimleri anabilim dalında tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak.
Eğitim FakültesiEğitim BilimleriRehberlik ve Psikolojik DanışmanlıkAraştırma Görevlisi1470 - EA85Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Programı lisans mezunu olmak ve alanında tezli yüksek lisans yapıyor olmak.
Eğitim FakültesiEğitim BilimleriRehberlik ve Psikolojik DanışmanlıkAraştırma Görevlisi1570 - EA85Eğitim Bilimleri Programı’nda tezli yüksek lisans yapıyor veya doktora yapıyor olmak.
Fen – Edebiyat FakültesiBatı Dilleri ve Edebiyatlarıİngiliz Dili ve EdebiyatıAraştırma Görevlisi157090İngiliz Edebiyatı alanında tezli yüksek lisans yapıyor olmak.
Fen – Edebiyat FakültesiFizikAtom ve Molekül FiziğiAraştırma Görevlisi1470 - SAY80Fizik alanında tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak.
Fen – Edebiyat FakültesiFizikKatıhal FiziğiAraştırma Görevlisi2570 - SAY80Fizik alanında tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak.
Fen – Edebiyat FakültesiMatematikUygulamalı MatematikAraştırma Görevlisi1470 - SAY85Matematik Bölümü lisans mezunu olmak ve Matematik alanında tezli yüksek lisans yapıyor olmak.
Fen – Edebiyat FakültesiMatematikFonksiyonlar Teorisi ve Fonksiyonel AnalizAraştırma Görevlisi1470 - SAY85Matematik alanında tezli yüksek lisans yapıyor olmak.
Fen – Edebiyat FakültesiMatematikGeometriAraştırma Görevlisi1470 - SAY85Matematik alanında tezli yüksek lisans yapıyor olmak.
Fen – Edebiyat FakültesiMatematikGeometriAraştırma Görevlisi1570 - SAY85Matematik Bölümü lisans mezunu olmak ve Matematik alanında tezli yüksek lisans yapıyor olmak.
Fen – Edebiyat FakültesiKimyaBiyokimyaAraştırma Görevlisi1470 - SAY80Kimya alanında doktora yapıyor olmak.
Fen – Edebiyat FakültesiTürk Dili ve EdebiyatıYeni Türk EdebiyatıAraştırma Görevlisi1470 - SÖZ85Yeni Türk Edebiyatı alanında doktora yapıyor olmak.
Fen – Edebiyat FakültesiPsikolojiSosyal PsikolojiAraştırma Görevlisi1570 - EA85Psikoloji alanında tezli yüksek lisans yapıyor olmak.
Fen – Edebiyat FakültesiSosyolojiGenel SosyolojiAraştırma Görevlisi1470 - EA85Sosyoloji Bölümü lisans mezunu olmak ve Sosyoloji alanında tezli yüksek lisans yapıyor olmak.
Fen – Edebiyat FakültesiTarihYakınçağ TarihiAraştırma Görevlisi1580 - SÖZ85Tarih alanında tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak.
Fen – Edebiyat FakültesiTarihYakınçağ TarihiAraştırma Görevlisi1680 - SÖZ85Tarih alanında tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak.
Fen – Edebiyat FakültesiDilbilimDil BilimiAraştırma Görevlisi147090Dilbilim alanında tezli yüksek lisans yapıyor olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler FakültesiİşletmeSayısal YöntemlerAraştırma Görevlisi1475 - EA85İşletme alanında tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler FakültesiİşletmeYönetim ve OrganizasyonAraştırma Görevlisi1575 - EA85İşletme alanında tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesiİktisatİktisat TeorisiAraştırma Görevlisi1485 - EA85İktisat alanında tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesiİktisatİktisat PolitikasıAraştırma Görevlisi1585 - EA85İktisat alanında tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesiİktisatİktisadi Gelişme ve Uluslararası İktisatAraştırma Görevlisi1585 - EA85İktisat alanında tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler FakültesiSiyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkilerSiyaset ve Sosyal BilimlerAraştırma Görevlisi2580 - EA85Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü lisans mezunu olmak ve Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde tezli yüksek lisans yapıyor olmak.
Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü-JeodeziAraştırma Görevlisi1470 - SAY80Jeodezi anabilim dalında tezli yüksek lisans yapıyor olmak.
Mühendislik FakültesiEndüstri MühendisliğiEndüstri MühendisliğiAraştırma Görevlisi1485 - SAY85Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak.
Mühendislik FakültesiEndüstri MühendisliğiEndüstri MühendisliğiAraştırma Görevlisi1585 - SAY85Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak.
Mühendislik FakültesiMakina MühendisliğiTermodinamikAraştırma Görevlisi1585 - SAY85Makina Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olmak ve Makina Mühendisliği alanında tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak.
Mühendislik FakültesiBilgisayar MühendisliğiBilgisayar YazılımıAraştırma Görevlisi2485 - SAY85Bilgisayar Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olmak ve Bilgisayar Mühendisliği alanında tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak.
Mühendislik FakültesiBilgisayar MühendisliğiBilgisayar BilimleriAraştırma Görevlisi1485 - SAY85Bilgisayar Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olmak ve Bilgisayar Mühendisliği alanında tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak.
Mühendislik FakültesiBilgisayar MühendisliğiBilgisayar DonanımıAraştırma Görevlisi1585 - SAY85Bilgisayar Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olmak ve Bilgisayar Mühendisliği alanında tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak.
Mühendislik FakültesiKimya MühendisliğiTemel İşlemler ve TermodinamikAraştırma Görevlisi1585 - SAY85Kimya Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olmak ve Kimya Mühendisliği alanında tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak.
Mühendislik FakültesiElektrik – Elektronik MühendisliğiDevreler ve SistemlerAraştırma Görevlisi1580 – SAY85Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü lisans ve tezli yüksek lisans mezunu olmak ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği alanında doktora yapıyor olmak.
Mühendislik FakültesiElektrik – Elektronik MühendisliğiElektronikAraştırma Görevlisi1480 - SAY85Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olmak ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği alanında tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak.
Mühendislik FakültesiElektrik – Elektronik MühendisliğiTelekomünikasyonAraştırma Görevlisi1480 - SAY85Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olmak ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği alanında tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak.