Cildin Tüm İhtiyaçları Baby Face Beauty'de

TAKİP ET

Cildin sahip olduğu elastik yapının ve kolajen oranının korunması her zaman oldukça önemlidir. Çünkü her ne kadar oldukça iyi bir yapıya sahip olsa da belirli bir süre boyunca dış etkenlere karşı yeterli oranda bakım işlemlerinin yapılmaması durumunda ne yazık ki ortaya istenilen sonuçların çıkması pek de mümkün hale gelmemektedir



                                              

Cildin sahip olduğu elastik yapının ve kolajen oranının korunması her zaman oldukça önemlidir. Çünkü her ne kadar oldukça iyi bir yapıya sahip olsa da belirli bir süre boyunca dış etkenlere karşı yeterli oranda bakım işlemlerinin yapılmaması durumunda ne yazık ki ortaya istenilen sonuçların çıkması pek de mümkün hale gelmemektedir. Çünkü dış etkenlerin kendini göstermesi ile beraber cildin yapısında oldukça ciddi sorunlar baş gösteriyor. Cildin sahip olduğu sorunların giderilmesi adına yapılmakta olan bakım işlemleri ise ne yazık ki tam olarak istenilen sonuçların kendini göstermesini sağlamıyor. Çünkü elde edilen sonuçlar asla cildin eksikliklerini net olarak gidermiyor. Son dönemlerde ise pek çok kişi artık Baby Face Beauty konusu ile alakalı çok daha ciddi araştırmalar yapmaya başlıyorlar.



Yeni Bir Cilde İlk Adım

Bilindik tarzda hazırlanmakta olan cilt bakım işlemleri esnasında yapılan işlemler ne yazık ki cildin üst tabakasına etki etmektedir. Dolayısıyla cildin alt tabakalarından oluşan sorunların bu aşamada giderilmesi ne yazık ki mümkün olmamaktadır. Çünkü başarılı sonuçların elde edilmesi adına mutlaka alt tabakaların da onarılması gerekmektedir. Baby Face Beauty işlemleri ise bu konuda insanların isteklerinin en iyi şekilde yerine getirilmesi adına her bir adımında gerekli işlemler yapılmaktadır. İlk zamanlarda çok fazla ismin bu konuda araştırma yapılmaya başlaması ile beraber ise artık pek çok farklı kişi konuyla alakalı isteklerde bulunmaya başlamış oldular.

Çok fazla kişinin Baby Face Beauty uygulaması ile alakalı araştırmalar yapmaya başlaması ile beraber artık çeşitli merkezler de bu hizmetleri insanlara sunmayı hedefliyor. Fakat ne kadar fazla isim konu hakkında çalışmalar yapıyor olursa olsun fark etmez, uygulama hakkında doğru bilgilerin elde edilmemesi sonucunda ortaya asla tam olarak istenilen sonuçların çıkması mümkün hale gelmemiş oluyor. Baby Face Beauty işleminde genel olarak thulium lazer kullanılmaktadır. Bu lazerin tek özelliği cildin alt katmanlarında mikro kanalları açması değildir. Aynı zamanda cildin var olan sorununa göre hangi tabakada sorun varsa o tabakada mikro kanalların açılmasını sağlamaktadır.



Bununla beraber Baby Face Beauty işlemini bilindik işlemlerden ayıran özelliklerden bir diğeri ise işlem için kullanılmakta olan ürünler. Çünkü hazırlanacak olan ürünler tamamen cildin sorunlarını ön plana çıkartmakta ve dolayısıyla ürünlerin hazırlıkları da buna göre yapılmaktadır. Hazırlanılan ampuller minimalizm ilkesi ile üretilmektedir. Bundan dolayı da içerisinde koruyucu maddeler yer almamaktadır. Yalnızca gerekli olan şeylerin içerisinde yer almasından dolayı da insanlar akıllarında herhangi bir soru işareti olmadan bu uygulamayı yaptırabilecektir. Hazırlanılan ampullerin her biri çok katmanlı lipozom ile kaplanmaktadır. Kullanılmakta olan bu katmanlar sayesinde ampulün içerisinde yer alan maddelerin tamamı aktif olarak bulunmaktadır.

Birçok kişi Baby Face Beauty işlemlerinde kullanılan ampullerin cilt tarafından emileceği ile alakalı tam anlamıyla bilgi sahibi olamıyorlar. Gerçekte ise www.babyfacelazer.com bünyesinde hazırlanılan ampullerin tamamı nano teknoloji ile üretilmektedir. Bu sayede de cilt bariyerinden herhangi bir sorun olmadan geçebilecek ve tamamen emilebilecektir. Uygulama işlemi yapılmadan önce hazırlanmış olan ampuller sisteme ait özel inkübatürde karıştırılmaktadır. Böylece içerisinde bulunmakta olan maddelerin homojenitesinin korunması da sağlanmış olmaktadır. İşlem öncesinde cilt ile alakalı detayların tamamının üzerinde özenle durulması sayesinde oldukça kısa bir süre içerisinde istenilen sonuçların ortaya çıkması hedeflenmektedir. Ve yaklaşık olarak 10 ila 15 dakika içerisinde de işlemin sona ermesi ile beraber cildin ihtiyaç duyduğu şeyler verilerek cildin canlanması sağlanmaktadır.