Counter Strike 1.6 Sürümü

TAKİP ET

Dünyanın en iyi çevrimiçi oyunlarından olan Counter Strike 1.6 oyununu half life indir internetsiz ve kusursuz olarak oynayabilirsiniz.

Dünyanın en iyi çevrimiçi oyunlarından olan Counter Strike 1.6 oyununu half life indir internetsiz ve kusursuz olarak oynayabilirsiniz. Bu sürüm 2003 yılında profesyonel olarak geliştirilerek piyasaya çıkmıştır. Çok ekonomik ve uygun fiyatlıdır. Savaş içeriği tamamen özelleştirilmiş olan bu sürümde birçok ayar mevcuttur. Ayarlar ile performans seviyenizi iyileştirebileceğiniz gibi silahlarınızı ve oyun içindeki kıyafetlerinizi de güncelleyebilirsiniz.
Aynı zamanda geliştirilmiş ayarlar kısmında istediğiniz gibi bot paketlerini tercih edebilirsiniz. Bot ayarlarını güncellemeniz mümkündür. Oyun içerisinde her türlü savaş moduna ulaşabilirsiniz. İstediğiniz bölgeyi seçerek kusursuz bir şekilde oyunun keyfine varabilirsiniz. Hangi moda geçerseniz geçin, herhangi bir kasılma olmayacaktır. Bundan dolayı cs 1.6 aksiyon oyunu oynamanın keyfine varacaksınız.
Cs Server Listeleri Paketleri
Cs 1.6 indir server listeleri paketleri ile istediğiniz oyun moduna girmeniz mümkün olacaktır. Server listelerinden indirmek için Cs Yıldızı sitesi içeriklerinden faydalanabilirsiniz. Server listeleri aracılığı ile yeni bir oyun deneyimi yaşayacağınızı şimdiden belirtelim. Bomba imha, iki takım savaşı, botlarla mücadele, aktivasyon bozma gibi özellikleri bulabileceğiniz server paketleri, kaliteli ve donanımlıdır.
Cs 1.6 versiyonunu indirdikten sonra kurup server listelerinden faydalanabilmeniz mümkündür. Bu paketler ayrıcalığı ile en derin aksiyon savaşlarında kendinizi bulacaksınız. Server paketlerinden faydalanmak ve orjinal olarak cs sürümlerini indirmek için Cs Yıldızı sitesini ziyaret edebilirsiniz. Bu siteden alacağınız her paket uygun fiyatlı ve ekonomiktir.