Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Şovmenlerin maskesi düşmeye başladı"

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Şehrine ve ilçesine hizmet değil de şov peşinde koşanların ne hallere düştüğünü sizler de görüyorsunuz. Son mahalli idareler seçimlerinin üzerinden daha bir sene bile geçmeden şovmenlerin maskesi düşmeye, gerçek yüzleri ifşa olmaya başladı' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezinde düzenlenen Kardeş Belediyeler İstişare ve Değerlendirme Toplantısında konuştu. TBMM Grup Toplantısında 5 yeni belediye başkanının AK Parti ailesine katılımını gerçekleştirdiklerini hatırlatan Erdoğan, bu sayının önümüzdeki günlerde daha da artacağını söyledi.

Küçük hesapların değil millete hizmet etmenin derdinde olduklarını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Aşk ile çalışan yorulmaz anlayışıyla, inancıyla ülkemize ve milletimize özellikle de emanetlerini üzerimizde taşıdığımız hemşehrilerimize en güzel şekilde hizmet etmeyi sürdüreceğiz. AK Partinin şiarı gönül belediyeciliğidir. İlimizde, ilçemizde, beldemizde yaşayan her bir kardeşimizin gönlünü fethetmek öncelikli görevimizdir. Halkımızla aramıza asla bürokratik duvarlar örmemeliyiz. Kibirlenmek, insanımıza tepeden bakmak AK Partiliye yakışmaz. Vatandaşa yakın olmakla mesele bitmiyor, vatandaşın da bize kendini yakın hissetmesini sağlamalıyız.

AK Partili bir belediye başkanının alametifarikası her zaman ulaşılabilir olmasıdır. AK Partili belediye başkanı zorluklar karşısında pes etmeyen, yılmayan, geri adım atmayan bir başkandır. Başkalarının yaptığı gibi eften püften bahanelerin arkasına saklanamayız. Sorunlara değil çözüm yollarına, geçmişe değil geleceğe odaklanacağız. Bir meseleye, neden yapılamıyor mantığıyla yaklaşmak yerine daima nasıl yapılır sorusunun cevabını arayarak yaklaşacağız. Bir işi yapmayı canı gönülden yapmak isteyen kimse o işi yapmanın yolunu mutlaka bulur.

Buna karşılık isteksiz ve tembel siyasetçilerin en büyük serveti mazeretleridir. Hizmete talip olan kişi aslında zorluklara, sıkıntılara, yorgunluklara talip olduğunu da bilmelidir. AK Parti, günü kurtarma mantığıyla hareket eden bir parti asla olmadı. Buradaki her bir belediye başkanımızın yükümlülüğü de, sıkıntılara aldırmadan milletin ihtiyaçlarına cevap verecek projeleri üretmek, sorumlu olduğu ili, ilçeyi, beldeyi aşkla imar etmektir” ifadelerini kullandı.