Dicle Olcay'ın Ses Getiren Projesine 'Bunu Siz İstediniz' 'Dön Desem' ile Devam Ediyor!

TAKİP ET

Dicle Olcay, müzik yolculuğuna 'Zamanında' isimli single ile başladı ve ardından 'Aç Kapıyı Gir İçeri', 'Maktul', 'Bu Saatten Sonra', 'İki Kişilik', 'Benim Ol', ve 'Seninim ki' gibi parçalarıyla müzik dünyasında yerini sağlamlaştırdı.

 

Dicle Olcay, müzik yolculuğuna 'Zamanında' isimli single ile başladı ve ardından 'Aç Kapıyı Gir İçeri', 'Maktul', 'Bu Saatten Sonra', 'İki Kişilik', 'Benim Ol', ve 'Seninim ki' gibi parçalarıyla müzik dünyasında yerini sağlamlaştırdı. Bu teklileri klipler ve çeşitli dijital projeler aracılığıyla dinleyicilerine ulaştırarak, sanatını geniş bir kitleyle paylaşıyor. Yeni projesi 'Bunu Siz İstediniz', dinleyicilerden gelen yoğun istek üzerine şekillenen bir live session serisi. Serinin ilk şarkısı 'Kardelen', birkaç ay önce yayımlandı ve Yıldız Tilbe’nin eseri olan bu parça, Olcay’ın yorumuyla dinleyicilerden tam puan aldı.

35 kişilik profesyonel bir ekip ile gerçekleştirilen iki günlük bir çalışmanın ardından bu canlı kayıt serisi tamamlandı. Dicle Olcay, 'Bunu Siz İstediniz' dizisinin şarkı listesini dinleyicilerin belirlediğini ve böylece hayranlarının her an müziğine eşlik edebileceğini ifade etti. En son olarak, Orhan Ölmez’in söz ve müziğiyle hazırlanan 'Dön Desem' şarkısını yayımlayan Olcay, bu parçada yedi farklı enstrümanın eşliğinde canlı bir performans sergileyerek şarkıya enerjik ve duygusal bir yorum getirdi.