DMMET Group Firması Hakkında

TAKİP ET

Günümüzde inşaat, otomotiv ve mobilya sektöründe birçok ürün açığı oluşmaktadır.

Günümüzde inşaat, otomotiv ve mobilya sektöründe birçok ürün açığı oluşmaktadır. Birbirinden farklı sektörler olmasına rağmen aynı ürünlerin talep görmesi oldukça olağan bir durumdur. Bu süreçte yoğun ihtiyaç duyulan ürünlerin tedarikini DMMET Group başarıyla karşılamaktadır. Firma kurulduğu ilk dönemden itibaren müşteri memnuniyetine önem vermiştir. Bu bağlamda da sektörel anlamda en çok talep edilen ürünlerin üretimini ve tedarikini üstlenmektedir.
Aşağıda sizlere firmanın bünyesinde yer alan ürünleri sizlere maddeler halinde sıraladık. Belirtmiş olduğumuz kategorilerdeki ürünler kendi içlerinde de çeşitli tiplere ayrılabilmektedir. Kullanım alanlarına ve amaçlarına yönelik olarak değişiklik gösterebilmektedir.

PU – PIR Sandviç Panel Üretim Hattı

Levha Boy Kesme Üretim Hattı

U-C Çatı Sırt Kirişi Makinası

Yüksek Basınç Poliüretan Döküm Makinası

Tek Kat İzolasyonlu Poliüretan Panel Makinası

Soğuk Oda Panel Üretim Hattı

Trapez Sac Üretim Hattı

Metal Kiremit Üretim Hattı

DMMET Group Poliüretan Enjeksiyon Kafası Ürün Çeşitleri

Özellikle inşaat sektöründe poliüretan enjeksiyon kafası oldukça talep alan ürünler arasında yer almaktadır. DMMET Group firması ise bu talepleri en iyi şekilde karşılamayı başarmaktadır. Aynı zamanda belirtmeliyiz ki poliüretan enjeksiyon ürünlerinde farklı tiplerde alternatifler de bulunmaktadır. L tipi, I tipi ve Constiuous sistemler şeklinde üç farklı ürün kategorisi söz konusudur. Bu ürünler farklı alanlarda kullanıma müsait olacak şekilde üretilmektedir. Poliüretan enjeksiyon kafası ürün çeşitleri hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
Kaynak: https://www.polyurethanefoammachine.com/tr/poliuretan-enjeksiyon-kafasi/