Dolgu İşlemleri ile Yüz Bölgesini Şekillendirin

TAKİP ET

Kozmetik sektörü ortaya çıktığı günden günümüze kadar geçen süre içerisinde oldukça ciddi anlamda gelişim göstermeye devam etmektedir.



Kozmetik sektörü ortaya çıktığı günden günümüze kadar geçen süre içerisinde oldukça ciddi anlamda gelişim göstermeye devam etmektedir. Bunun en büyük nedenlerinin başında ise insanların konu ile alakalı isteklerinin her geçen gün artış göstermeye başlaması geliyor. Öyle ki artık pek çok kişi klasik tarzdaki kozmetik ürünleri ile yüzlerinde sorun yaşadıkları bölgelerin geçici bir süre ile giderilmesini istemiyor. Bunun yerine yüz dolgusu Ankara ve dudak dolgusu Ankara gibi çok daha etkili ve uzun süreli sonuçların ortaya çıkmasını sağlamakta olan işlemler arasından seçimlerini yapmak istiyorlar. Medikal estetik girişimleri arasında kendine yer bulmakta olan dolgu işlemleri ile beraber yüz bölgesinde ortaya çıkan kırışıklık ve çökme sorunları giderilerek arzu edilen dolgun görünümün de kendini göstermesi sağlanmaktadır.



Yüz Dolgusu Uygulaması

İnsanların yüz dolgusu Ankara işlemleri için yaptıkları araştırmalar esnasında da görebilecekleri üzere bu aşamada kullanılan dolgu malzemesi hyalüronik asittir. Bu madde de hali hazırda kemik, kıkırdak, doku ve ciltte doğal bir şekilde yer almakta olan bir madde olarak da bilinmektedir. Var olan bu madde cildin sıkı, dolgun ve nemli bir görüntüye ulaşmasına yardımcı olmaktadır. Zamanla var olan bu madde vücutta azalmaya başlamakta ve kişinin vücudunda değişim göstermektedir. Yüzün birbirinden farklı bölgelerine yapılan dolgu işlemleri ile beraber ise bu alanda ortaya çıkmakta olan sorunların giderilmesi hedeflenmektedir.

Ortaya çıkmış sorunların giderilmesi sonrasında yüz dolgusu Ankara işlemlerinin yapılmasından önce ilgili bölge temizlenerek lokal anestezik krem uygulaması yapılmaktadır. Bu uygulama sayesinde işlem aşamasında herhangi bir acı hissinin ortaya çıkması engellenmiş olmaktadır. Bölgenin uyuşturulması sonrasında ise özel iğnelerin kullanılması ile beraber dolgu maddesi cildin içerisine enjekte edilmektedir. Yüze yapılacak olan dolgunun kalıcı olmasını etkileyen en büyük etkenler; uygulama yapılan bölge ve seçilmiş olan ürün konsantrasyonudur. Yaklaşık olarak 20 dakika sürmekte olan işlemin sona ermesinin ardından kişi herhangi bir sorunla karşı karşıya kalmadan günlük yaşamlarına geri dönebileceklerdir. Başta elmacık kemiği ve yanak bölgesine hacim vermek olmak üzere burun kenarından aşağıya inen çizgiler, alın çizgileri, akne izleri, dudak kenarı çizgileri, göz çevresi çizgileri, çene ile alt çene çizgileri ve gözlerin alt bölgeleri için dolgu işlemi kullanılarak son derece başarılı sonuçlar elde edilebilmektedir.



Dudak Dolgusu Uygulaması

Dudaklar şüphesiz ki yüzün en etkili noktalarından bir tanesidir. Özellikle de kadınlar her zaman çok daha hacimli bir dudak yapısına sahip olmak isterler. Fakat gerek genetik gerekse yaşın ilerlemeye başlaması ile beraber dudak yapısında incelme sorunu ortaya çıkmaya başlamaktadır. Dolgunluğunu kaybetmiş olan dudaklarını istediği gibi güzel bir görüntüye ulaştırmak isteyen pek çok kadın ise şimdilerde dudak dolgusu Ankara uygulaması ile alakalı araştırmalarına çok daha fazla ağırlık vermeye başladılar.

Gerçekleştirilecek olan dudak dolgusu Ankara işlemleri ile beraber çok daha hacimli ve büyük dudaklara sahip olmak da mümkündür. Yapılacak olan işlem için hyalüronik asit kullanılmaktadır. Yüzün var olan yapısına en iyi şekilde uyum sağlayacak tarzdaki dudak şeklinin ortaya çıkartılması adına yapılacak olan incelemeler esnasında www.drbuketyildirim.com tarafından en iyi sonuçların ortaya çıkartılması adına gerekli adımların tamamı eksiksiz olarak atılacaktır. Daha sonrasındaki adımda ise bölgenin uyuşturulması ile beraber yapılacak işlem esnasında herhangi bir acı hissi de ortaya çıkmamış olacaktır. Yapılacak işlem sonucunda ise işlemin gerçekleştirilmesinin hemen ardından yüz ve dudak yapısı tam olarak arzu edilen görünüme erişmeyi başlayacaktır.