Ekonomik Mafsallı Tente Sistemleri

TAKİP ET

Tüm tente modelleri arasında mafsallı tente en ekonomik çözümü sunar. Kaliteyi estetik çizgilerle buluşturan belden kırmalı tente sistemleri, işyerleri, bahçeler, balkonlar ve teraslar dahil olmak üzere çok çeşitli uygulamalarda kullanılabilir.

Tüm tente modelleri arasında mafsallı tente en ekonomik çözümü sunar. Kaliteyi estetik çizgilerle buluşturan belden kırmalı tente sistemleri, işyerleri, bahçeler, balkonlar ve teraslar dahil olmak üzere çok çeşitli uygulamalarda kullanılabilir. Opsiyonel olarak motor dahil edilerek tente otomatik olarak kullanılabilir.

Gerektiğinde eklenebilen sensörler ile her türlü hava koşulunda tüm koruyucu önlemler alınabilmekte ve her şey otomatik olarak kontrol edilebilmektedir. Konsepte bağlı olarak, alanı en sevdiğiniz alüminyum ve kumaşla yükseltebilirsiniz. Mafsallı tente güneşten rahatsız olmadan rahat kalmanızı sağlar.

Mafsallı tente modeli, tente sistemindeki en güzel ve ekonomik tente modelidir. Mafsallı tente elektrikli ise uzaktan kumanda ile, manuel ise el kumandası ile kontrol edilebilir. Mafsallı tente modelinde kullanılan kumaş, 10 yıl renk haslığı ve su iticilik garantili ithal akrilik tente kumaşı farklı renk ve desen seçeneği ile belden kırmalı tentenizi kendi zevkinize göre özelleştirebilirsiniz.

Mafsallı Tente Avantajları

Estetik, pratik ve ekonomik nedenlerle en çok tercih edilen tente modeli. Bu tip tente modeline kolları mafsallı, hareketli ve dışa doğru açıldığı için mafsallı tente denir. 

Mafsallı tente, dönen bir kol tarafından gerdirilen iki mafsallı kol sayesinde kumaş kısmının öne açıldığı bir tente sistemidir. Yıl boyunca kullanılabilen mafsallı bir tente, gerildiği alanı yağmur, kar ve güneşli havanın sert etkilerinden korur. 

Mafsallı tenteler, düşük maliyetleri nedeniyle en popüler tente türüdür. Güneş, yağmur, rüzgâr ve birçok hava koşuluna karşı koruma sağlar. Menteşe fonksiyonu ile açılıp kapanabilen bir fonksiyona sahiptir ve çok çeşitli uygulamalarda kullanılabilir.

Kilitli Tentelerin Uygulama Alanları

Hemen hemen her alanda kullanılabilen çok mafsallı bir tente tereddüt etmeden kullanılabilecek bir üründür. Mafsallı tente kullanımı çok kolaydır. Hava koşullarına dayanıklı. 300 cm açma fonksiyonu ile donatılmıştır. Kolay açılıp kapanabilen bir sistemdir. Temizlemesi çok kolaydır. Ek olarak, mafsallı tenteye bir rüzgâr sensörü eklenebilir. Kumaşı kalitelidir ve çok çeşitli renkleri İstanbul otomatik tente sitesinde mevcuttur.

Tercihen evde, bahçede veya balkonda güneş ışığını önlemek için kullanılan mafsallı tenteler de oldukça ekonomiktir. Mafsallı tenteler Sağlam yapısı ve ekonomik özellikleri nedeniyle en çok tercih edilen tente modelidir. Kolay kullanımı ve şık görünümü ile mevsim ne olursa olsun kullanılabilecek bir renktir. Mafsallı tente adını, dirsek gibi hareket eden mafsallı tentelerin kollarının kaldırılarak dışa doğru açılmasından alır.

Mafsallı tentenin eğiminin montaj anında belirlendiği söylenebilir. Tek amaç gölge ise montaj rampaları gerekli olmayabilir. 

Mafsallı Tente Özellikleri

Mafsallı bir tentede karşılaşacağınız en önemli özelliklerden biri de elbette güneşe ve yağmura karşı koruma sağlamasıdır. Çünkü şık tasarımı ve fonksiyonelliği ile ön plana çıkmaktadır. Farklı desen ve renklerde yapılabilen bu tenteler aynı zamanda çeşitli özelliklere de sahiptir. Mafsallı tente modelleri güneş ve rüzgâr sensörlü ve motorlu olarak yapılabilmektedir. 

Ayrıca motorlu sistem, uzaktan kumanda ile rahatlıkla açılıp kapatılabilen bir uzaktan kumandaya sahiptir. Kendi işletmenizin, bahçenizin veya balkonunuzun büyüklüğüne göre mafsallı tente oluşturabilirsiniz. Tiyatro ve sinema girişlerinde, küçük işletmelerde vb. ev balkon ve kapıları gibi birçok yerde dekorasyon amaçlı kullanılmaktadır. Profesyonel kurulum hızlı ve kolaydır. Bu, yılın 12 ayı boyunca kullanılabilir alanı kullanmaya devam etmeyi kolaylaştırır. Güneş, yağmur, dolu, kar ve tüm hava koşulları keyifli ve konforlu bir ortam yaratır.

Güneş, yağmur, kar ve rüzgâr gibi birçok dış etkenden korunmak için kullanılan bu tente, dış mekanınızı daha konforlu hale getiren manuel mekanik bir tasarımdır. Mafsallı tenteler sadece kafelerde, pastanelerde, iş yerlerinde ve reklam stantlarında değil, evlerde ve daha birçok yerde kullanılabilir. Mafsallı tente mekanik ve teknik özellikleri açısından standart ve kaset konstrüksiyona sahip olduklarını, açık olarak kullanılabildiklerini ve belirli ölçülerde piyasaya sunulduğunu göstermektedir. Tüm tente modelleri için İstanbul Otomatik Tente sitesini ziyaret etmelisiniz.

Kaynak: https://www.istanbulotomatiktente.net/tr/mafsalli-tente-sistemleri-ve-modelleri-/25/103,107