Endüstriyel Gaz Sektörünün Dinamiği: Akbaşoğlu Kardeşler

TAKİP ET

Endüstriyel gazlar tedarik ve pazarlama işlemleri sırasında oldukça dikkat isteyen gazlardır.

Endüstriyel gazlar tedarik ve pazarlama işlemleri sırasında oldukça dikkat isteyen gazlardır. Dolayısıyla süreçlerin uzmanlıkla planlanması gerekmektedir. Gazların dolum ve imalat tesislerinden alınarak müşteriye ulaştırılması sırasında başlayan özverili ve büyük dikkat isteyen çalışmalar, teslimat süresi boyunca devam etmekte ve özellikle endüstriyel gazlar müşteriye teslim edildikten sonra da gaz ve tüpten dolayı duyulması gereken sorumluluğa binaen boş tüpler firmaya teslim edilinceye kadar sürmektedir. 

Akbaşoğlu, endüstriyel gaz ve diğer gazların tedariği ve müşteriye teslim süreci ile teslimat sonrası servis hizmetlerinin kalitesiyle, sektörün lider firmalarından biri haline gelmiştir. Sadece sektörün lideri olmayıp, aynı zamanda bir asra yakın gösterdiği faaliyetlerle de sektörün neredeyse hakimi durumuna gelmiş bir firmadır. 
 
Endüstriyel Gazların Kalitesi
 

Avrupa’nın en iyi üretim tesislerinde üretilen endüstriyel gazlar, yukarıda belirtilen titiz çalışmalar sonucunda alıcı firmalara teslim edilmektedir.

Endüstri alanında kullanılan bu gazlar, birçok amaçla kullanılabilmektedir. Yakıcı, kesici ve delici etkisiyle ağır sanayinin de vazgeçilmezlerinden olan endüstriyel gaz, süreçleri başarıyla tamamlayabilecek saflıkta ve kalitede olmak zorundadır.

Akbaşoğlu’nun tedarik ettiği endüstriyel gazlar, sektörün tüm ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte ve kalitede gazlardır. Henüz üretim aşamasında müşterilerden alınan taleplere göre üretimi gerçekleştirilen endüstriyel gazlarda, istenilen özelliklerin dışında bir sorunla karşılaşılması mümkün değildir.