Felç ve Evde Fizik Tedavi

TAKİP ET

Felç yani inme beyin damarlarında yaşanan tıkanma sonucunda meydana gelmektedir.

Felç yani inme beyin damarlarında yaşanan tıkanma sonucunda meydana gelmektedir. Bazı vakalar ölümle sonuçlanırken bazılarında da gündelik yaşama devam edemeyecek kadar bir hasar bırakmaktadır. Felç geçiren çoğu insan kalan hasarlar sonucunda, hayatları boyunca başkalarına bağımlı olarak yaşamaktadırlar.
Sizlerde felç ya da İnme nedir, neden oluşur, risk faktörleri nelerdir gibi birçok konuda en etkin ve donanımlı bilgilere ihtiyaç duyuyorsanız bunun için Ekol Fizyoterapi web sayfamıza giriş yapabilirsiniz.
Ekol Fizyoterapi olarak bizler İstanbul içi hizmet veriyoruz. 6 yılı aşkın süredir felç veya inme sonucu hareketleri kısıtlanmış olan insanlar için Evde fizik tedavi hizmeti sunuyoruz. Eğer belirli bir hastalık sonucunda fizik tedavi almanız gerekiyorsa bunun için hastane ya da özel fizik tedavi merkezlerine gelmenize gerek kalmayacaktır. Bizleri arayabilir ve Evde fizyoterapi ile ilgili bilgi alabilirsiniz. 

Ekol Fizyoterapi Evde Fizik Tedavi

Ekol Fizyoterapi olarak sizlere evde fizik tedavi hizmeti sunuyoruz. Bir hastanede ya da özel bir merkezde hangi cihaz ve ekipmanlarla nasıl bir tedavi almanız gerekiyorsa, aynı süreci evlerinizde sizler için hazırlıyoruz. Özellikle felçli ve yerinden kalkmakta zorlanan insanlar ya da belirli yaşın üzerindeki hastalar için çok faydalı olan bu hizmetimiz uzman fizyoterapistlerimiz ve personellerimiz aracılığı ile verilmektedir.
Sizlerde profesyonel bir ekip ve ekipman ile evlerinizde fizik tedavi için bizlere ulaşabilirsiniz.