Genital Lazer Epilasyon İle Pürüzsüz Bir Cilde Kolaylıkla Kavuşun

TAKİP ET

Genital lazer epilasyon seansı ile ağda ve tıraş zahmetinden kurtulmanız mümkün. İster yaza hazırlanın ister bikini bölgesindeki tüylerinizi almak için zaman kazandıran bir çözüm isteyin, Ataşehir lazer epilasyon ile hedeflerinize kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Genital lazer epilasyon seansı ile ağda ve tıraş zahmetinden kurtulmanız mümkün. İster yaza hazırlanın ister bikini bölgesindeki tüylerinizi almak için zaman kazandıran bir çözüm isteyin, Ataşehir lazer epilasyon ile hedeflerinize kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Aradığınız hızlı bir çözümse, lazer epilasyon istenmeyen tüylerden kurtulmanın en hızlı yoludur. Birden fazla tedavi seansına sahip olmanız gerekecek, ancak çoğu seans yalnızca birkaç dakika sürer.

Genital lazer epilasyon nedir?

Genital lazer epilasyon, uzun süreli sonuçlar veren mevcut en etkili epilasyon yöntemidir. Tüyler daha ince ve yumuşak hale gelir, yani daha az görünür hale gelir ve her uygulamada büyüme giderek daha fazla yavaşlar.
Ayrıca Ataşehir lazer epilasyon sadece kadınlar için değil, aynı zamanda erkekler için de etkilidir. Bu tedavi, sizi daha uzun süre daha pürüzsüz tutmanıza yardımcı olacak mükemmel bir çözümdür. Genital lazer epilasyon, tek tek kıl köklerine kalıcı olarak zarar vermek veya yok etmek için ışık enerjisi kullanır. Bu tedavi, yeniden büyümeyi önlemek için tıbbi sınıf bir lazer kullanarak cilt yüzeyinin altındaki kökleri hedef alır.
Lazer epilasyon tedavisi pürüzsüz bir ciltten yararlanmanızı sağlar, kılların büyümesini önler ve tıraş sırasında oluşabilecek tahrişleri önler. Sonuçlar ayrıca ağda veya tüy dökücü kremlerden daha kalıcıdır. Ayrıca tek seferde geniş bir alan hedeflenebilir ve kalıcı bir azalma sağlar. Ataşehir lazer epilasyon ile tüyler de %90'a varan bir azalma sağlanabilir.

Genital lazer epilasyon ne kadar etkilidir?

Saçın geri dönmesini önlemek için saç kökü büyüme döngüsü sırasında belirli bir zamanda hedeflenmelidir. Tek tek tüyler, herhangi bir zamanda saç büyüme döngüsünün farklı bölümlerinde olabileceğinden, uzun süreli sonuçları görmek için birkaç tedavi seansına ihtiyacınız olacaktır. Genellikle 4-6 hafta arayla 6-8 randevu önerilir.
İstanbul lazer epilasyon daha etkili olsun diye danışmanlık randevusunun varlığı önem arz eder. Genital lazer epilasyon danışmanlığınız, bikini kıllarınızı değerlendirecek ve en uygun tedavi şeklini belirleyecek bir uygulayıcı ile olacaktır. Konsültasyonunuz sırasında bikini saçlarınızla ilgili tüm sorularınızı yanıtlayabilecek ve size kişiselleştirilmiş tavsiyeler verebileceklerdir. Hangi lazerin cilt tipiniz için en güvenli, en etkili sonuçları üretebileceğini belirlemek için bir test de yaptırabilirsiniz.

Genital lazer epilasyon güvenli midir?

Genital lazer epilasyon güvenli bir işlemdir ve tedaviden sonra yalnızca birkaç minimal yan etki ortaya çıkar. Yan etkileri en aza indirmek için uygun bakım sonrası planını izlemelisiniz. Tedavi edilen bölgeyi önemsemeyen kişiler, yara izi ve su toplaması gibi daha ciddi yan etkiler yaşayabilir. Her şeyden önce güneşe maruz kalmaktan kaçınmak çok önemlidir. Bu, her ikisinin de olumsuz etkileri olabileceğinden, doğal ve yapay güneşi içerir.
Tedavinizi takip eden günlerde bol giysiler giymelisiniz. Ayrıca yüzme havuzlarından, jakuzilerden, buhar odalarından ve aşırı terlemeye neden olabilecek diğer aktivitelerden de kaçınmalısınız. Her seans için hazırlık olarak cildinizi nazikçe eksfoliye etmeniz ve aşırı sıcak veya soğuk su kullanmaktan kaçınmanız gerekir. Tedaviden önce bakım sonrası planınızı teknisyeninizle konuştuğunuzdan emin olun, böylece ne bekleyeceğinizi bilirsiniz.
Genital lazer epilasyon yaptırma konusunda kararlıysanız Buz Lazer’e gelerek lisanslı bir lazer teknisyeniyle bir görüşme ayarlayabilir, tedavinizden önceki günler ve haftalarda uymanız gereken talimatları öğrenebilir ve yan etkileri en aza indirmek ve en iyi sonuçların tadını çıkarmak için sıkı bir bakım sonrası planına sahip olabilirsiniz. Buz lazer her hastanın epilasyondan istediği sonuçları alması için kişiselleştirilmiş programlar hazırlar.