Hisarcık'ta "Kitap kurdu" öğrencilere Kaymakam Atam'dan ödül
Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde "Kütüphane Haftası" kapsamında yıl boyunca kütüphaneden en çok kitap okuyarak dereceye giren öğrenciler, Kaymakam Erkan Atam tarafından ödüllendirildi.
Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde Kütüphane Haftası kapsamında yıl boyunca kütüphaneden en çok kitap okuyarak dereceye giren öğrenciler, Kaymakam Erkan Atam tarafından ödüllendirildi.
Kütüphane Haftası etkinlikleri çerçevesinde İlçe Kütüphanesi'nden en fazla kitap alıp okuyan öğrenciler arasında Atatürk İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Ümmühan Nil Can birinci, 4. sınıf öğrencisi Halil Efe Evren ikinci, Şehitler Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Melek Er ise üçüncü oldu.
Başarılı öğrencileri makamında kabul eden Kaymakam Erkan Atam, öğrencilere başarı belgesi ve çeşitli ödüller takdim ederek başarılarının devamını diledi.