İbrahim Murat Gündüz "İzmir  Halkı Çok Değerli Bir İsmi Kaybetti"

TAKİP ET

Spora ve sporcuya destekleri ile bilinen başarılı iş insanı Adanalı İbrahim Murat Öztürk İzmir'den yakın dostu Öztürk Keskin'in seçimlerde meclise gidememesinden dolayı üzüntülü olduğunu belirterek İzmir halkının çok değeri bir siyasetçiden mahrum kalacağını söyledi.

İbrahim Murat Gündüz “İzmir  Halkı Çok Değerli Bir İsmi Kaybetti

Spora ve sporcuya destekleri ile bilinen başarılı iş insanı Adanalı İbrahim Murat Öztürk İzmir’den yakın dostu Öztürk Keskin’in seçimlerde meclise gidememesinden dolayı üzüntülü olduğunu belirterek İzmir halkının çok değeri bir siyasetçiden mahrum kalacağını söyledi.

 İzmir milletvekilliği için İYİ Parti 14 adaylık bir liste sunmuştu listenin üçüncü sırasında yer alan Öztürk Keskin için hem spor camiasından hem de iş dünyasından destek gelmişti. Bu desteklerden birisi de başarılı iş insanı İbrahim Murat Gündüz’den geldi. “Öztürk Keskin’in siyaset dünyasında daima destekçisi olacağız” diyen Gündüz seçimden sonra üçüncü sıradan seçime giren Öztürk Keskin’in milletvekili olamamasını değerlendirdi.

 İbrahim Murat Gündüz İYİ Parti İzmir birinci bölge üçüncü sıradan seçime giren Öztürk Keskin için geçtiğimiz haftalarda “siyaset kirli bir oyundur. Zafer için yardımcısı Allah olmayan kişiye tavşan bile aslan gibi görünür.” Demişti. Siyasette bazı işlerin çok yanlış döndüğünü ve Öztürk Keskin’in gibi değerli isimlere yanlış yapıldığını belirten İbrahim Murat Gündüz bu sözlerinin ardında durduğunu belirterek “İzmir halkı çok değeri bir ismi kaybetti. İYİ Parti’nin iki vekili İzmir birinci bölgeden meclise giderken değerli dostum Öztürk Keskin meclise gidemedi. Öztürk Keskin bir şey kaybetmedi. İzmir kaybetti” dedi.

 Öztürk Keskin’in Adaylığı Çok Konuşuldu

 Dünyadan ve ülkemizden siyaset, spor ve iş dünyasında birçok isim Öztürk Keskin’in adaylığını çok konuşmuştu ülkemizde önemli bir yerde olan hem spor dünyasına hem de iş dünyasına destekleri ile bilinen Öztürk Keskin’e iş dünyasından İbrahim Murat Gündüz başta olmak üzere birçok iş insanı destek vermişti.

 İzmir halkı için aday olmadan önce ve sonra destek veren ve her zaman çizgisini bozmadan onlar için ellerinden geleni yapacağını belirten Öztürk Keskin’in İYİ Parti üçüncü sıradan milletvekili adayı olması da yanlış olarak nitelendirilmişti. Buna rağmen sesini çıkarmayan Öztürk Keskin’in kaybetmesi yine aynı kesim tarafından hüsran olarak nitelendirildi. Bunun yanı sıra birçok kişi seçimin kaybedenin olmadığını İzmir halkının çok değerli bir isimden mahrum kalacağını belirtti