İbrahim Murat Gündüz, Spor Dünyası haricinde Sanat Dünyasından Kürşat Şahin ve Birand Tunca gibi tanınmış isimler ile birlikte son zamanlarda adından söz ettirmeye devam ediyor.

TAKİP ET

İbrahim Murat Gündüz, Spor Dünyası haricinde Sanat Dünyasından Kürşat Şahin ve Birand Tunca gibi tanınmış isimler ile birlikte son zamanlarda adından söz ettirmeye devam ediyor.

İş adamlarının spora ve sporcuya yardım etmeleri konusundaki açıklamaları ve spor alanına yatırımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Adana’lı girişimci İbrahim Murat Gündüz, sporun ve sporcunun önemine vurgu yaparak tüm iş insanlarına sporculara yardım ve yatırım yapmaları konusunda çağrıda bulunuyor.

 

İbrahim Murat Gündüz, Türkiye’de sadece klasik olarak futbola  yapılan yatırımların üljemizde sporu geliştirmeyeceğini savunuyor. Gündüz’e göre boks, kick boks gibi mücadele sporları da ülkemizde büyük bir potansiyele sahip ve su sporları yapan Türk sporcuları başarıları ile dünyada ülkemizi futboldan daha çok tanıtma potansiyeline sahip. Gündüz, iş insanlarının destekleri ile Türkiye'nin genç ve yetenekli sporcularının finanse edilmesi ile bu spor dallarında da kolaylıkla büyük başarılar elde edilebileceğini vurguluyor.

 

İbrahim Murat Gündüz, spor dünyasına yaptığı yatırımlar ve açıklamalarıyla hem iş dünyasında hem de spor camiasında büyük bir etki yaratmaya devam ediyor. Sporculara sağladığı destek ve teşvikler, ülkemizin spor potansiyelini ortaya çıkararak sporun gelişimine katkı sağlıyor. Gündüz'ün cesur ve özverili adımları ve spora olan  tutkusuyla, gelecek dönemde daha da büyük başarılara imza atması bekleniyor.

 

İbrahim Murat Gündüz, Kurtlar Vadisi Dizisinin Başarılı Oyuncusu Kürşat Şahin ile Kickboks Organizasyonlarına Destek Olmaya Devam Ediyor.

 

Kürşat Şahin, spor ve sanat dünyasının en çok tanınan isimlerinden birisi olup Türk televizyonlarının en başarılı projelerinden olan Arka Sokaklar ve Kurtlar Vadisi dizilerinde uzun süre rol almıştır. Özellikle Kurtlar Vadisi dizisinde çokça sevilerek büyük bir hayran kitlesi oluşturan başarılı oyuncu son olarak TRT’de yayınlanan ve yakın tarihimizin en iyi şekilde yansıtıldığı Mehmetçik Kutül Amare dizisinde rol almıştı. Uzun yıllardan bu yana spor dünyasında başarılı kickboks organizasyonları düzenleyen Kürşat Şahin son olarak dünyanın en sevilen dizilerinden birisi olan The Walking Dead dizisinden teklif almıştır. Oyunculuk kariyerinin haricinde Loca Fight Club isimli bir profesyonel kickboks organizasyon firması bulunan ve İbrahim Murat Gündüz ile birlikte Türkiye’nin en iyi fight kadrolarını oluşturarak Türkiye’de fight organizasyonları konusunda müthiş projelere imza atan Kürşat Şahin, Türk sporuna ve sporcusuna desteklerinin devam edeceğini her fırsatta dile getirmektedir.

 

Oyunculuğunun Yanı Sıra Kickboks Organizasyonları Alanında Bilinir İsimlerden Birisi

 

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Maslak’ta  düzenlenen Loca Fight Arena’nın organizatörü olan Kürşat Şahin oyunculuk dışında spor dünyasında yaptığı yatırımlar ile biliniyor. Başarılarına sürekli  yenisini ekleyen başarılı oyuncu özellikle Loca Fight Club profesyonel kickboks organizasyonu gecesinde iş ve sanat camiasından birçok arkadaşı ile bir araya geldi. Bunlar arasında Türk sporuna ve sporcusuna destekleri ile bilinen İbrahim Murat Gündüz ve birçok tanınmış yerli projede rol alan Birand Tunca’da vardı. Birand Tunca’da meslektaşı ve ağabeyi Kürşat Şahin gibi televizyon ve internet dizilerinde oynadığı rollerle tanınıyor. Yakın zamanda Netflix dizisinde rol alan Birand Tunca’nın sanat kariyerini aşağıdaki başlıkta ele aldık.

Oyuncu Birand Tunca’nın Kariyeri

Loca fight club organizasyonunda  ağabey İbrahim Murat Gündüz’ün yanından bir an bile ayrılmayan Birand Tunca’nın oyunculuk kariyeri şu şekilde;

2014-1015 yıllarında Diriliş Ertuğrul dizisinde başlayan oyunculuk kariyerine 2015-2016 yıllarında Yunus Emre dizisi ile devam ettikten sonra sırasıyla Aşk Laftan Anlamaz, Mehmetçik Kutül Amare, Erkenci Kuş, Kadın gibi dizilerde rol alan oyuncu Oluversin Gari filminde başrolde oynadı. Aynı zamanda Kimya, Biz Kimden Kaçıyorduk Anne ve Yardımcı Oyuncu gibi dizilerde de rol alan oyuncu günümüzde halen aktif bir şekilde oyunculuk yapmaya devam etmektedir.

https://www.evosangels.com/amp/hayattan/ibrahim-murat-gunduz-unlu-organizatoru-tebrik-etti-h355514.html