İstanbul Gedik Üniversitesi 34 Öğretim Üyesi alacak

TAKİP ET

Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili maddeleri uyarınca aşağıda belirtilen kadrolara öğretim elemanı alınacaktır.

İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri uyarınca aşağıda belirtilen kadrolara öğretim elemanı alınacaktır.

FAKÜLTE/
YÜKSEKOKUL
BÖLÜMÜ/PROGRAMIKADRO
UNVANI
KADRO
SAYISI
NİTELİK

Güzel Sanatlar ve MimarlıkFakültesi

Gastronomi ve Mutfak
Sanatları
Dr. Öğr. Üyesi1

Doktorasını Gastronomi ve Mutfak Sanatları yada Turizm İşletmeciliği alanında yiyecek içecek veya Gastronomi üzerinde yapmış olmak

Gastronomi ve Mutfak SanatlarıProf. Dr.1

Lisans ve/veya Lisansüstü eğitimini Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Turizm ve Otel İşletmeciliği veya Gıda Mühendisliği alanlarının birinde tamamlamış olmak ve Doçent unvanını bu alanların birinden
almış olmak

İç Mimarlık ve Çevre TasarımıDr. Öğr. Üyesi1

Lisans Eğitimini İç Mimarlık veya İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı alanında tamamlamış olmak. Doktora Eğitimini Mimarlık veya İç Mimarlık alanında yapmış olmak

İç Mimarlık ve Çevre
Tasarımı
Dr. Öğr. Üyesi1

Lisans Eğitimini Mimarlık Bölümünde, Yüksek Lisans ve Doktora Eğitimini Mimari Tasarım alanında tamamlamış olmak

MimarlıkDr. Öğr. Üyesi1

Lisans Eğitimini Mimarlık Bölümünde, Yüksek Lisans ve/veya Doktora Eğitimini Yapı Programı alanında tamamlamış olmak

Hukuk FakültesiHukuk Felsefesi ve Hukuk SosyolojisiDr. Öğr. Üyesi1

Hukuk Fakültesi mezunu olmak, Hukuk Felsefesi veya Hukuk Sosyolojisi alanında Yüksek Lisans ve Doktora yapmış olmak. Hukuk Felsefesi ve Hukuk Sosyolojisi alanında lisans ve lisansüstü dersler vermekte olmak. Demokrasi ve Hukuk, Etik, Doğal hukuk, Özgürlük Teorileri, Yapay Zeka ve Hukuk konularında çalışmalar yapmak ve yayını olmak. İngilizce, Almanca ve Fransızca bilmek.

Mühendislik Fakültesi

Endüstri MühendisliğiDoç.Dr.1

Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora eğitimini Endüstri Mühendisliği alanında almış olmak, Doçentliğini Endüstri Mühendisliği Ana Bilim Dalında almış olmak.

Endüstri MühendisliğiDr.Öğr.Üyesi2

Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora eğitimini Endüstri Mühendisliği alanında almış olmak.

Mühendislik Fakültesi

Bilgisayar MühendisliğiDr.Öğr.Üyesi1

Lisansını Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Elektrik- Elektronik Mühendisliği, Elektronik Haberleşme Mühendisliği, Matematik Bölümlerinden birinden tamamlamış olmak. Yüksek Lisans
ve/veya Doktorasını Bilgisayar Mühendisliği alanında yapmış olmak.

Bilgisayar MühendisliğiDr.Öğr.Üyesi1

Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği Lisans mezunu olmak, Yüksek Lisansını Bilgisayar Mühendisliği Doktorasını Elektronik Haberleşme Mühendisliği alanında yapmış olmak.

Metalurji ve Malzeme MühendisliğiDoç.Dr.1

Yüksek Lisans ve/veya Doktorasını Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak, Anormal Kaplamalar konusunda çalışmış ve alanında en az 2 (iki) ulusal kaynaklı/uluslararası projelerde yürütücülük yapmış olmak.

Metalurji ve Malzeme MühendisliğiDoç.Dr.1

Yüksek Lisans ve Doktorasını Metalurji ve Malzeme Mühendisliği alanlarında yapmış olmak, Elektriksel Malzemeler, Sensörler, Malzeme Bilimi konularında çalışmalar yapmış olmak.

İnşaat Mühendisliği

Dr.Öğr.Üyesi1

Lisans eğitimini İnşaat Mühendisliği alanında, Yüksek Lisans eğitimini İnşaat Mühendisliği alanlarından birinde ve Doktorasını Yapı İşletmesi alanında yapmış olmak.

Dr.Öğr.Üyesi1

Lisans eğitimini İnşaat Mühendisliği alanında, Yüksek Lisans eğitimini İnşaat Mühendisliği alanlarından birinde ve Doktorasını Yapı Mühendisliği alanında yapmış olmak.

Dr.Öğr.Üyesi1

İnşaat-Teknik ve Tatbiki Mekanik Lisans mezunu olmak, Matematik alanında Doktora yapmış olmak.

Elektrik Elektronik MühendisliğiDr.Öğr.Üyesi1

Lisansını ve Yüksek Lisansını Elektrik Mühendisliği ve/veya Elektrik- Elektronik Mühendisliği Bölümlerinden birinde tamamlamış olmak. Enerji Üretimi, İletimi, Dağıtımı, Yüksek Gerilim alanlarında
çalışmalar yapmış olmak.

Elektrik Elektronik MühendisliğiDr.Öğr.Üyesi1

Elektrik Mühendisliği/Elektronik Mühendisliği / Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümlerinden lisans, yüksek lisans, doktora derecelerine sahip olmak ve haberleşme konularında uzmanlaşmış
olmak.

Mühendislik Fakültesi

Makine MühendisliğiDr.Öğr.Üyesi1

Lisans, yüksek lisans ve doktorasını Makina Mühendisliği/Uçak Uzay Mühendisliği alanlarında yapmış olmak, Akışkanlar Mekaniği konularında çalışmış olmak. Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasına Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmeliğin 8. Maddesinin 7. Fıkrasındaki şartlardan birini sağlamış olmak.

Mekatronik MühendisliğiDr.Öğr.Üyesi1

Mekatronik veya Elektronik ve Bilgisayar alanından lisans mezunu olmak. Mekatronik alanında Yüksek Lisans yapmış olmak ve Doktorasını Mekatronik Mühendisliği alanında tamamlamış olmak.
Uluslararası hakemli dergilerde alanında en az üç yayını bulunmak.

Sağlık Bilimleri Fakültesi

HemşirelikProf.Dr.1

Hemşirelik lisans derecesine sahip olmak, ilgili alanda doktorasını yapmış olmak. İlgili alanda Doçentlik unvanını almış olmak

HemşirelikDr.Öğr.Üyesi1

Hemşirelik Bölümünden lisans mezunu olmak ve Doktorasını doğum ve kadın hastalıkları hemşireliği alanında tamamlamış olmak

Beslenme ve DiyetetikDr.Öğr.Üyesi1

Beslenme ve Diyetetik Bölümünden lisans mezunu olmak ve Doktorasını Beslenme ve Diyetetik alanında tamamlamış olmak.

Çocuk GelişimiDr.Öğr.Üyesi2

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi veya Çocuk Sağlığı ve Eğitimi alanların birinden lisans mezunu olmak, Doktorasını bu alanda tamamlamış olmak.

Fizyoterapi ve RehabilitasyonDr.Öğr.Üyesi1

Tıp Fakültesi mezunu olup, fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon alanında uzmanlığını almış olmak veya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü mezunu olmak, yüksek lisans ve doktorasını bu alanda tamamlamış
olmak.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi

PsikolojiDr.Öğr.Üyesi1

Lisansını Psikoloji Bilim dalında tamamlamış, Yüksek Lisansını Uygulamalı Psikoloji alanında yapmış olmak, Doktora derecesini Klinik Psikoloji alanından almış olmak, Psikotik bozukluklar ve zihin
kuramı bozuklukları konularında uzmanlaşmış olmak.

Uluslararası Ticaret ve Finans (İngilizce)Dr.Öğr.Üyesi1

İktisat alanında doktora derecesine sahip olmak, Finansal İktisat ve Ekonometri alanında bilimsel çalışmalar yapmış olmak, İngilizce dilinde ders verebilme yeterliğine sahip olmak.

 Uluslararası Ticaret ve Finans (İngilizce)Dr.Öğr.Üyesi1

İktisat alanında doktora derecesine sahip olmak ve bu alanlarda bilimsel çalışmalar yapmış olmak, İngilizce dilinde ders verebilme yeterliğine sahip olmak.

SosyolojiDr.Öğr.Üyesi1

Sosyoloji alanında doktora yapmış olmak, Uluslararası göç ve toplumsal değişme konularında bilimsel çalışma ve yayın yapmış olmak.

Uluslararası Ticaret ve Finans (İngilizce)Prof.1

İktisat Teorisi, Finansal İktisat, Ekonometri veya Kantitatif Karar Verme alanında Doçentliğini almış olmak. İngilizce dilinde ders verebilme yeterliğine sahip olmak.

Uluslararası Ticaret ve Finans (İngilizce)Doç.1

Uluslararası İktisat, Finansal İktisat veya Ekonometri alanında doçentliğini almış olmak, İngilizce dilinde ders verebilme yeterliğine sahip olmak.

Spor Bilimleri Fakültesi

Antrenörlük EğitimiProf.Dr.1

Sağlık Bilimleri alanında çalışmalar yapmış olmak.

Antrenörlük EğitimiDr.Öğr.Üyesi1

Doktora Derecesini Beden Eğitimi ve Spor alanında almış olmak, bu alanda yayın ve çalışmalar yapmış olmak.

Adayların;

1. Özgeçmiş(YÖK Formatında)
2. 2 Adet Fotoğraf
3. Nüfus Cüzdan Sureti
4. Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora Diploma onaylı fotokopileri(Profesör ve Doçent adaylar için Doçentlik Belgesi) ile yurtdışından alınmış Diploma, unvan var ise denklik belgelerinin eklenmiş olduğu bir dilekçe ile birlikte başlıca araştırma eserleri, bilimsel çalışma ve yayınlarından oluşan başvuru dosyalarını Profesör ve Doçent adaylar Rektörlüğe, Dr. Öğretim Üyeleri ise ilgili fakülteye ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde (21.02.2020-06.03.2020) şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. (Profesörler için 6 takım, 1 adet Hard Copy-5 adet CD/USB olacak şekilde, Doçent ve Dr. Öğretim Üyeleri için 4 takım, 1 adet Hard Copy-3 adet CD/USB olacak şekilde)
5. Eşdeğerliliği YÖK Tarafından Onaylanan Yabancı Dil Sınavına İlişkin Belge. (Varsa) Belirtilen şartları taşımayan ve süresi içerisinde başvurmayan adayların başvuruları ile postayla yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.
Başvuru dosyasında eksik belge olması halinde başvuru değerlendirmeye alınmayacaktır.
Başvuru süresi, ilan tarihinden itibaren 15 gündür. (Son başvuru tarihi 06.03.2020)
İlanlar ile ilgili tüm bilgiler, başvuru koşulları ve başvuru belgesi Üniversitemizin http://www.gedik.edu.tr adresinde yer almaktadır.