İstanbul Gedik Üniversitesi 5 Öğretim Üyesi alıyor

TAKİP ET

Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili maddeleri uyarınca aşağıda belirtilen kadrolara öğretim elemanı alınacaktır.

Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri uyarınca aşağıda belirtilen kadrolara öğretim elemanı alınacaktır.

FAKÜLTE/ YÜKSEKOKULBÖLÜMÜ/ PROGRAMIKADRO UNVANIKADRO SAYISINİTELİK
Spor Bilimleri FakültesiAntrenörlük Eğitimi BölümüDoç. Dr.1

Beden Eğitimi ve Spor Bilimleri alanında çalışmaları olan, Doçentlik belgesine sahip, Antrenörlük lisanslı, Üniversite çalışma
deneyimi olmak.

Spor Bilimleri FakültesiBeden Eğitimi ve Spor ÖğretmenliğiDr. Öğr. Üyesi1

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği veya Eğitim Bilimleri alanında lisans diplomasına sahip, bu alanda yayını bulunan, Doktora
derecesini bu alanda yapmış olmak.

Spor Bilimleri FakültesiSpor YöneticiliğiDr. Öğr. Üyesi1

Üniversitelerin Spor Bilimleri, İktisadi ve İdari Bilimler, İletişim Fakültelerinin birinden Lisans diplomasına sahip, Yüksek Lisans ve
Doktorasını ilgili alanda yapmış olmak.

Gedik Meslek YüksekokuluBilişim Güvenliği Teknolojisi ProgramıDr. Öğr. Üyesi1

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Bölümü Lisans mezunu olup, Yüksek Lisans Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Anabilim Dalında, Doktorasını Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Anabilim Dalında tamamlamış olmak.
Eğitimde Android Uygulamasının Geliştirilmesi ve Değerlendirilmesi alanında ve Eğitimde Bilgi Güvenliği alanında
çalışmalarının bulunması.

Gedik Meslek YüksekokuluKimya Teknolojisi ProgramıDr. Öğr. Üyesi1

Kimya Bölümü mezunu olup, Yüksek Lisans ve Doktorasını Fizikokimya Bilim Dalında tamamlamış olmak. Bilgisayar Destekli İlaç Tasarımı ve Hesaplamalı Kimya alanında
bilimsel çalışmalarının bulunması.

Adayların;

1. Özgeçmiş(YÖK Formatında)

2. 2 Adet Fotoğraf

3. Nüfus Cüzdan Sureti

4. Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora Diploma onaylı fotokopileri(Doçent adaylar için Doçentlik Belgesi) ile yurtdışından alınmış Diploma, unvan var ise denklik belgelerinin eklenmiş olduğu bir dilekçe ile birlikte başlıca araştırma eserleri, bilimsel çalışma ve yayınlarından oluşan başvuru dosyalarını Doçent adaylar Rektörlüğe, Dr. Öğretim Üyeleri ise ilgili fakülteye ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde (28.07.2020-11.08.2020) şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. (Doçent ve Dr. Öğretim Üyeleri için 4 takım, 1 adet Hard Copy-3 adet CD/USB olacak şekilde)

5. Eşdeğerliliği YÖK Tarafından Onaylanan Yabancı Dil Sınavına İlişkin Belge. (Varsa) Belirtilen şartları taşımayan ve süresi içerisinde başvurmayan adayların başvuruları ile postayla yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Başvuru dosyasında eksik belge olması halinde başvuru değerlendirmeye alınmayacaktır.

Başvuru süresi, ilan tarihinden itibaren 15 gündür. (Son başvuru tarihi 11.08.2020) İlanlar ile ilgili tüm bilgiler, başvuru koşulları ve başvuru belgesi Üniversitemizin http://www.gedik.edu.tr adresinde yer almaktadır.