Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyesi alıyor

TAKİP ET

Üniversitemiz Bölümlerine Öğretim Üyesi kadrolarına 2547 sayılı Kanun ile 'Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği' nde öngörülen koşullara ek olarak, Üniversitemiz web sayfasında yayınlanan KHAS Akademik Personel İstihdam Yönergesi'nde belirtilen kriterleri sağlamak kaydı ile aylık ve özlük hakları yönünden 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine tabi olarak 'Öğretim Üyeleri' alınacaktır.

Kadir Has Üniversitesinden
ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM İLANI

Üniversitemiz Bölümlerine Öğretim Üyesi kadrolarına 2547 sayılı Kanun ile “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği” nde öngörülen koşullara ek olarak, Üniversitemiz web sayfasında yayınlanan KHAS Akademik Personel İstihdam Yönergesi’nde belirtilen kriterleri sağlamak kaydı ile aylık ve özlük hakları yönünden 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine tabi olarak “Öğretim Üyeleri” alınacaktır. İlana konu olan kadrolar tam zamanlıdır.

Fakülte/ YüksekokulBölümüKadro UnvanıKadro SayısıAranan Koşullar
Mühendislik ve Doğa Bilimleri FakültesiMekatronik MühendisliğiProfesör1 (Bir)1- Mekatronik Mühendisliği’nin çalışma konularından biri olan cihaz karakterizasyonu ve imalatı konusunda ayrıntılı araştırmalar ve yayınlar yapmış olmak.
2- Yarı iletken malzemeler, malzeme bilimi ile ince ve kalın film kaplamaları konularında araştırma ve yayınlar yapmış olmak,
3- Optik, optoelektronik ve fotovoltaik cihazlar geliştirme konusunda çalışmalar yapmış olmak.
4- Yenilenebilir enerji kaynakları ve sistemleri ile ilgili araştırma ve yayınlar yapmış olmak.
İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler FakültesiUluslararası İlişkilerProfesör1 (Bir)1-Doçentliğini uluslararası ilişkiler alanında tamamlamış olmak, doktorasını tercihen yurtdışında tamamlamış olmak (yurt dışı doktora derecelerinin denkliğinin alınmış olması gerekmektedir).
2- Karadeniz Güvenliği ve Türk-Yunan İlişkileri konularında uzmanlaşmış olmak.
İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler FakültesiPsikolojiDr.Öğr. Üyesi1 (Bir)Psikoloji lisans derecesine sahip olmak; davranış ve sistemsel sinirbilim alanında doktora derecesine sahip olmak; negatif duygulanımın nöral temelleri üzerine araştırma yapmış olmak, en az 1 yıllık doktora sonrası araştırma deneyimi; Sinir bilim ve kantitatif metodlar dersleri vermiş olmak.
Hayvan ve insan denekler ile çalışma deneyimi sahip olmak. Elektro encefelogram ve fMRI
kullanım bilgisine sahip olmak.

Adayların başvuru dosyasında bulunacak belgeler:
1. Öğretim üyesi başvuru dilekçesi,
2. Özgeçmiş (YÖK formatlı),
3. Akademik unvanının gerektirdiği onaylı diploma ve belgelerin fotokopileri (Lisans, Yüksek Lisans, Doktora, Doçentlik belgesi asıllar ile birlikte geldiğinde diploma onayları yapılabilecektir.) Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul’ca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.
4. Üniversitemiz web sayfasında yayınlanan KHAS Akademik Personel İstihdam Yönergesi’ ne göre hazırlanacak Akademik Etkinlik Puanları Tablosu (Ek-1),
5. Adayların KHAS Akademik Personel İstihdam Yönergesi kapsamında hazırladıkları (Profesörler için 5 adet elektronik CD ya da flash bellek, 1 adet basılı/ Diğer öğretim üyeleri için 3 adet elektronik CD ya da flash bellek, 1adet basılı) bilimsel dosyaları
6. Yabancı dil yeterliliğini gösteren belge
7. Erkek adaylar için askerlik durum belgesi
8. Nüfus Cüzdan fotokopisi.
Belirtilen şartları taşımayan, süresi içerisinde başvurmayan ve dosyasında eksik belge olan adayların başvuruları ile postayla yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.
Başvuru süresi: İlan tarihinden itibaren 15 gündür.
Başvuru Adresi:
Kadir Has Üniversitesi Cibali Kadir Has Kampusü
İnsan Kaynakları Direktörlüğü
Cibali Mah. Hisaraltı Cad. No:17 34083
Fatih/İstanbul