Kadir Has Üniversitesi Personel Alım İlanı!

TAKİP ET

23 Kasım Tarihli Resmi Gazetede sadece bir kamu kurumuna ait personel alım ilanı yayımlandı. Kadir Has Üniversitesi tarafından yapılan personel alım ilanında 4 öğretim üyesi alınacağı belirtildi.

Üniversitemiz Bölümlerine Öğretim Üyesi kadrolarına 2547 sayılı Kanun ile “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği” nde öngörülen koşullara ek olarak, Üniversitemiz web sayfasında yayınlanan KHAS Akademik Personel İstihdam Yönergesinde belirtilen kriterleri sağlamak kaydı ile aylık ve özlük hakları yönünden 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine tabi olarak “Öğretim Üyeleri” alınacaktır. İlana konu olan kadrolar tam zamanlıdır.

Fakülte/ YüksekokulBölümüKadro UnvanıKadro SayısıAranan Koşullar
İşletme FakültesiİşletmeDoçent1 (Bir)

1.Şirket birleşme ve satın almaları,yükselen piyasalar,kurumsal yönetim ve finansal okuryazarlık alanlarında araştırma ve yayın yapıyor olmak.2. Doktora derecesini İşletme veya Finans alanında almış olmak.

Mühendislik ve Doğa Bilimleri FakültesiMekatronik MühendisliğiDr. Öğretim Üyesi1 (Bir)

1. Mekatronik Mühendisliği’nin çalışma konularından biri olan sensör teknolojileri konusunda ayrıntılı araştırmalar ve yayınlar yapmış olmak.2. Giyilebilir sağlıklı yaşam takip cihazları için esnek grafen fotosensörler ile ilgili araştırma ve yayınlar yapmış olmak,3.Hayatisağlıkfonksiyonlarınınizlemesineimkansağlayangiyilebilirprototip cihazları geliştirme konusunda çalışmalar yapmış olmak.4. Optoelektronik tabanlı malzemeler ve bükülebilir sensör teknolojileri ile ilgili araştırma ve yayınlar yapmış olmak.

Sanat ve Tasarım FakültesiMimarlıkDoçent1 (Bir)

1. Doktora derecesini yurt dışında bir yükseköğretim kurumdan almış olmak;
2.“Mimarlık,Planlama ve Tasarımda Kuram,Eleştiri,Yöntem” alanında UAK Doçentliğine sahip olmak;
3.DoktoraderecesinialdıktansonraenazbeşyılsüreylebirMimarlık programında eğitimcilik yapmış olmak;
4. Mimari Tasarım stüdyolarında en az iki yıl süreyle yürütücülük yapmış olmak
5. Mimarlık alanında en az iki yıl süreyle lisans düzeyinde, disiplinler-arası içerikli kuramsal dersler vermiş olmak;
6.Yüksek lisans düzeyinde disiplinler-arası içerikli dersler vermiş ve tez çalışmaları yürütmüş olmak;7.Sosyalvebeşeribilimlerdekimekânkuramlarınayükseklisansvedoktora düzeyinde ders verecek derecede hakim olmak;8. Disiplinler-arası içerik ve yöntemlerle araştırma projesi yürütmüş olmak.

Sanat ve Tasarım FakültesiEndüstri Ürünleri TasarımıDoçent1 (Bir)

1.Lisans,YüksekLisansveDoktoradereceleriniEndüstriÜrünleriTasarımı alanında almış olmak.2. ÜAK Doçentlik unvanını Mimarlık, Planlama ve TasarımTemel alanı altında, Endüstri Ürünleri Tasarımı Bilim alanından almış olmak.3.Akademikaraştırmalarınıveakademiküretiminiyaratıcıendüstriler,yaratıcı ekonomi,tasarımyönetimi,stratejiktasarım,zanaatvetasarımalanlarında yapmış/yapıyor olmak.4. Doktora derecesini aldıktan sonra yerli ve/veya uluslararası bilimsel araştırma fonları tarafından desteklenen bir projede yürütücü olarak görev almış olmak.5. Doktora derecesini aldıktan sonra bir üniversitede kesintisiz olarak 5 yıl süreyle öğretim üyesi pozisyonunda görev yapmış olmak.

Adayların başvuru dosyasında bulunacak belgeler:

1. Öğretim üyesi başvuru dilekçesi,
2. Özgeçmiş (YÖK formatlı),
3. Akademik unvanının gerektirdiği onaylı diploma ve belgelerin fotokopileri (Lisans, Yüksek Lisans, Doktora, Doçentlik belgesi asıllar ile birlikte geldiğinde diploma onayları yapılabilecektir.) Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul’ca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.
4. Üniversitemiz web sayfasında yayınlanan KHAS Akademik Personel İstihdam Yönergesi’ ne göre hazırlanacak Akademik Etkinlik Puanları Tablosu (Ek-1),
5. Adayların KHAS Akademik Personel İstihdam Yönergesi kapsamında hazırladıkları (Profesörler için 5 adet elektronik CD ya da flash bellek, 1 adet basılı/ Diğer öğretim üyeleri için 3 adet elektronik CD ya da flash bellek, 1adet basılı) bilimsel dosyaları
6. Yabancı dil yeterliliğini gösteren belge
7. Erkek adaylar için askerlik durum belgesi
8. Nüfus Cüzdan fotokopisi.
Belirtilen şartları taşımayan, süresi içerisinde başvurmayan ve dosyasında eksik belge olan adayların başvuruları ile postayla yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.
Başvuru süresi: İlan tarihinden itibaren 15 gündür.
Son Başvuru Tarihi:
Başvuru Adresi: Kadir Has Üniversitesi Cibali Kadir Has Kampusü İnsan Kaynakları Direktörlüğü Cibali Mah. Hisaraltı Cad. No: 17 34083 Fatih/İstanbul