Kaliteli Alaşım Dökümleriyle Sanayi Sektörüne Güç Katan Firma

TAKİP ET

Kaliteli Alaşım Dökümleriyle Sanayi Sektörüne Güç Katan Firma Altun Döküm imalat firması kaliteli alaşım dökümleriyle sanayi sektörüne güç katıyor.

Kaliteli Alaşım Dökümleriyle Sanayi Sektörüne Güç Katan Firma

Altun Döküm imalat firması kaliteli alaşım dökümleriyle sanayi sektörüne güç katıyor. 46 yıllık deneyime sahip olan firma üretim için kaliteli alaşımları tercih ediyor. Firma çelik, demir, alüminyum, bakır ve bronz gibi metallerin kalıplara dökülmesinde teknolojik imkanlardan yararlanıyor. Böylelikle sanayi sektöründe üretimi sağlayacak kaliteli malzemelerin üretilmesini sağlamış oluyor.

Müşteri bazlı çalışan firma müşterilerinin isteklerini göz önüne alarak üretimi gerçekleştiriyor. Böylelikle kendisini tercih eden müşterilerine uygun çözümler sunuyor. Üretimle bulunan çözümler içinse firma program ve üretim makinelerinden yararlanıyor.

Sanayi Sektörü İçin Verilen Hizmetler

Yarım asırdır sanayi sektörü için çalışan firma uluslararası standartlara uygun şekilde üretim yapıyor. Sanayide kullanılacak malzemenin hazır hale gelmesini sağlamak içinse farklı hizmetleri sunuyor.

Bu hizmetler;

Kalıp tasarımı

Kalite kontrol

İşleme

Döküm

Bu dört hizmet firmanın bu alanlarda deneyim sahibi olan personeli aracılığıyla veriliyor. Böylelikle herhangi bir hata olmaksızın malzemenin seçilmesi, dökümünün yapılması ve işlenmesi sağlanmış oluyor.

Alaşım Dökümü Ürettiği Sanayi Sektörleri

Alaşımlardan dökümün üretilmesi adına çalışan firma sanayi sektörlerine hitap ediyor. Firmanın başlıca hitap ettiği sanayi sektörleri havacılık, imalat, enerji ve savunma sanayi oluyor.

Dökümü yapılarak hazırlanan malzemeler kullanılacağı sanayi koluna bağlı olarak değişiyor. Bu nedenle üretim aşamasında dikkat ve titizlikle çalışma yapılıyor. Herhangi bir hatanın yaşanmaması için kontroller sürekli olarak tekrarlanıyor.

Eğitimli Kadrodan Alaşım Dökümü Üretimi

Alaşım dökümü alanında uzun yıllardır çalışan firma üretimde uzmanlığa önem veriyor. Bu nedenle bünyesinde çalışan personeline gerekli eğitimleri veriyor. Böylelikle üretimin kusursuz ve zamanında gerçekleşmesini sağlıyor. Bu sayede iş birliği yaptığı müşterilerinin aldıkları hizmetten memnun kalarak sürekli tercih edilmesini sağlıyor.

Personel eğitimleri sürekli olarak tekrarlanarak görev değişimi, görevde yükselme ve personel değişikliği sağlanıyor. Bu sayede üretimin aksamadan gerçekleşmesi ve iş bilen personel sayısının artması sağlanmış oluyor.

Alaşım Dökümü Üretiminde Altun Sanayi Farkı

Havacılık, savunma, imalat ve enerji sanayileri için alaşım dökümü yapan pek çok firma bulunuyor. Ancak Altun Sanayi deneyimli olması ve sunduğu hizmet kalitesi ile rakiplerinin önüne geçiyor. Müşterilerine uygun dökümlerin hazırlanması, dökümler için uygun kalıpların tasarımının yapılması ve kontrol işlemleri ile %100 memnuniyet sağlıyor.

Bu da sektörde kalıcı olmasını ve tercih edilmesine yardımcı oluyor. Ayrıca rakiplerinden uzman ve eğitimli kadrosuyla sahada çalışıyor olması yönüyle de ayrılıyor. Buna ek olarak alaşımları dökümleri için müşterileri ile uygun fiyatlı anlaşmaları ve iş birlikleri yapması sayesinde tercih ediliyor.

https://www.altundokum.com.tr/