Kalitenin Gülen Yüzü Elart!

TAKİP ET

Belirlenen ihtiyaç ve isteklere göre şekillendirdiğimiz, herkese hitap edecek şekilde kullanılmış olan kumaşlardan elde edilmiş ürünlerimizle sizleri memnun etmeye devam ediyoruz.

  Belirlenen ihtiyaç ve isteklere göre şekillendirdiğimiz, herkese hitap edecek şekilde kullanılmış olan kumaşlardan elde edilmiş ürünlerimizle sizleri memnun etmeye devam ediyoruz. Bir ürünün fiyatını belirleyen ağızdan çıkan rakam değil o ürünün kalitesidir. Önceliğimiz müşteri memnuniyeti, ihtiyaçları anlama ve ihtiyaçlara göre ürünlere yönlendirme ve diğer yerlere göre ürünlerimizin ayırt edici özelliklere sahip olması. Başarılı tasarımcı ve çalışanlar ile kaliteli kumaşların bir araya gelmesiyle oluşan muhteşem uyum sektörde öncü olmamızda en önemli etkenlerdendir. Ürün çeşitliliği ise oldukça üst kalitede hizmete sunulur.

Ürün Çeşitleri İle Tanışın

1) Yatak örtüsü:  Genellikle kadifemsi, yumuşak yapısıyla bilinen şölin olarak adlandırdığımız kumaş tercih edilmektedir. Bu kumaş uzun süreli kullanım imkanı sunmaktadır. Kaliteli ve kolay yıpranmayan kumaşlar tercih edilerek sizlere sunulmaktadır.
2) Pike takımı:  Günlük kullanım için düşünülmüş takımlarıdır. Hem şık hem de spor modeller bulanmaktadır. Nevresimlerinin pamuk olması daha rahat bir kullanım sağlamaktadır.
3) Çeyiz seti:  Şölin, pamuk ve jakar kumaşların her birinin bir üründe kullanıldığı settir. Battaniye, yorgan, yastık, nevresim takımı gibi tüm ürünlerin en kaliteli haliyle içinde bulunduğu settir.
    Görüldüğü üzere ürün çeşitliliği kadar, kullandığımız kumaşlar da büyük önem arz etmekte. Her kumaşın kullanılacağı ürün bellidir. Nevresim takımlarının pamuk olması gibi de denilebilir. Biz en iyi kumaşı seçerken aynı zamanda modernliği ve modayı kaçırmamaya özen gösteriyoruz. Hangi kumaş ve ürünlerin daha çok ilgi gördüğünü devamlı takip ederek sizlerin memnuniyetini kaybetmemek için elimizden geleni yapıyoruz ve her geçen gün gördüğümüz ilgi daha da artıyor. Bu ilgiye layık olmak ve size en üst düzeyde hizmet sağlamak için ileri seviyede teknoloji kullanıyor, ayrıcalıklı fiyat avantajları ile büyümeye devam ediyoruz.