Makina Malzemeleri Nelerdir?

TAKİP ET

Elektrik odaları elektrik komponentlerinin termal ve fiziksel şartlara karşı korunmasını sağlamaktadır.

Elektrik odaları elektrik komponentlerinin termal ve fiziksel şartlara karşı korunmasını sağlamaktadır. Aynı zamanda elektrik bakım personeline daha rahat bir çalışma ortamı da sunmaktadır. Burada genel olarak elektrik güç ve sistemleri yer almaktadır. GL Makina sitesinden alabilirsiniz, aynı zamanda vinç kabinleri, operatör kabini ve vinç tamponları da alabilirsiniz.
Elektrik odası personele rahat bir çalışma ortamı sunabilir ancak açık alanlardan ayrılması ve korunması da gerekmektedir. Odaların üretimi ve hazırlanması için bazı gerekli teknik şartnameler yer almaktadır. Üretim aşamasında mutlaka atlanmaması gereken en önemli nokta, yalıtımının çok iyi olması gerekmektedir. Özellikle klima performansı bakımından ısı yalıtımı iyi ayarlanmalıdır.

Nasıl Teslim Edilir?

Üretim aşamasından sonra müşterinin istediği şekilde teslim edilmesi gerekir. Eğer talep edilirse pano montajı, klimalı ve klima kanalları hazır şekilde de teslimatı yapılabilir. Özellikle kapı uygulamaları üretim ve teslimat aşamasında çok önemlidir. Kapı özel malzeme ile hazırlanmalıdır ve üzerinde tehlike işaretti bulunmalıdır. Kapıdaki tüm metal kısımlar ise mutlaka topraklanmalıdır. Bu kurallara birde kilitli kapı eklenirse tamamen güvenli bir ortam hazırlanmış olur.
Bunun dışında kişinin isteğine bağlı olarak ölçü ve detaylarında da değişiklik yapılabilir. Oda kapısı uygun malzemeden yapıldıktan sonra ebatları da panoya uygun genişlikte olacak şekilde belirlenmelidir. Kapı özellikle dışarı doğru açılacak şekilde tek ya da çift kanatlı olabilir. GL Makina sitesinden detaylı bilgi alabilirsiniz.