Milli Dayanışma Kampanyası hesap numaraları #BizBizeYeterizTürkiyem

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından yaptığı 'Millete Sesleniş' konuşmasında 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' sloganıyla bir kampanya başlatıldığını duyurdu. Erdoğan, "Milli Dayanışma Kampanyası başlatıyoruz. Kampanyayı şahsım olarak, 7 aylık maaşımı bağışlayarak açıyorum" dedi. Bu kapsamda "Biz Bize Yeteriz Türkiyem Kampanyası"nın hesap numaraları da paylaşıldı.

“Biz Bize Yeteriz Türkiyem” sloganıyla bir kampanya başlatıldığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sivil toplum kuruluşlarımızın, imkanları çerçevesinde ihtiyaç sahiplerine destek olmaya çalıştığını biliyoruz. Bu konuda da devletin öncülük etmesi gerektiğini gördüğümüz için milli dayanışma kampanyası başlatıyoruz. 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' diyerek başlattığımız bu kampanya için, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız tarafından, şu anda bilgileri ekranda gözüken bir yardım hesabı açıldı.

Ayrıca, yine ekranda gözüken kısa mesaj numaraları üzerinden de bağış yapılabilecek. Amacımız, yevmiye ile geçimini sürdüren kesimler başta olmak üzere, alınan tedbirlerden dolayı mağdur olan dar gelirli vatandaşlarımıza ilave destek sağlamaktır.