Pamukkale Üniversitesi 17 Öğretim Üyesi

TAKİP ET

Pamukkale Üniversitesi 17 Öğretim Üyesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ve Üniversitemiz Akademik Değerlendirme Yönergesi uyarınca öğretim üyesi alınacaktır.

Üniversitemiz birimlerine Devlet Yükseköğretim Kurumlarında Öğretim Elemanı Norm Kadrolarının Belirlenmesine ve Kullanılmasına İlişkin Yönetmelik, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri ve Üniversitemiz Akademik Değerlendirme Yönergesi uyarınca öğretim üyesi alınacaktır.

Başvuracak adayların;
1. Başvuru Formu *
2. Akademik Değerlendirme Belgesi **
3. Askerlik Belgesi (Kurum Dışı başvurular için)
4. Doçent kadrolarına başvuracak adayların “Akademik Değerlendirme Belgesi, özgeçmiş, doçentlik belgesi onaylı sureti, yayın listeleri, bilimsel çalışma ve yayınları” ile ilan şartlarında belirtilen belgeleri içeren 1 (bir) adet dosya ve bu dosyadaki içerikle aynı salt okunur 4 (dört) adet CD/DVD/USB ile Rektörlük Personel Daire Başkanlığına,
5. Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına başvuracak adayların “Akademik Değerlendirme Belgesi, özgeçmiş, diploma onaylı suretleri, bilim doktorluğu veya tıpta uzmanlık belgeleri (veya onaylı sureti), yayın listeleri, bilimsel çalışma ve yayınları” ile ilan şartlarında belirtilen belgeleri içeren 1 (bir) adet dosya ve bu dosyadaki içerikle aynı salt okunur 4 (dört) adet CD/DVD/USB ile ilgili fakülte dekanlığına/yüksekokul müdürlüğüne, İlanın yayınlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde başvurmaları gerekmektedir. Postada meydana gelecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması ve belgelendirilmesi şarttır.
http://www.pau.edu.tr/personel/tr/sayfa/form-ve-belgeler
** Akademik Değerlendirme Belgesinin alınması için; http://www.pau.edu.tr/adk/tr adresinde istenilen şekilde Akademik Değerlendirme Kuruluna, kadro ilanının açıklama kısmındaki ek şartların sağlandığını gösterir dokümanlar ile bu şartların sağlandığına dair beyan dilekçesini içeren 1 adet dosya teslim edilmesi gerekmektedir.
Not: Atanmaya hak kazanan adayın derece ve kademesine göre derece değişikliği yapma hakkı Kurumumuza aittir.
İlgililere duyurulur.

BirimBölümAnabilim DalıKadro Un.AdDerAçıklama
Eğitim FakültesiÖzel EğitimÖzel EğitimDr. Öğr. Üyesi15

Zihin engelliler öğretmenliği alanında doktora yapmış
olmak. Öğretmen eğitimi ve doğal öğretim konularında çalışmaları olmak

Diş Hekimliği FakültesiKlinik BilimlerRestoratif Diş TedavisiDr. Öğr. Üyesi12

Gıdaları taklit eden solüsyonların bulkfill kompozitler üzerine çalışmaları olmak

Mühendislik FakültesiElektrik-Elektronik MühendisliğiBilgisayar BilimleriDr. Öğr. Üyesi15

Elektrikli araçlar için motor tasarımı ve sürücü kontrol yazılımı üzerine çalışmaları olmak

Müzik ve Sahne Sanatları FakültesiMüzikMüzik PerformanslarıDr. Öğr. Üyesi14

Obua üzerine çalışmaları olmak

Sağlık Bilimleri FakültesiHemşirelikİç Hastalıkları HemşireliğiDr. Öğr. Üyesi11

Kalp pili olan hastalarda web tabanlı eğitim ve teknoloji kullanımı konusunda çalışmaları olmak

Tıp FakültesiCerrahi Tıp BilimleriÜrolojiDr. Öğr. Üyesi11

Ürolojik cerrahi üzerinde teknik ve yöntem geliştirilmesi konusunda çalışmaları olmak

Tıp FakültesiCerrahi Tıp BilimleriPlastik ve Rekonstrüktif CerrahiDr. Öğr. Üyesi13

Felp cerrahisi ile ilgili çalışma yapmış olmak

Tıp FakültesiDahili Tıp BilimleriÇocuk Sağlığı ve Hastalıkları / Çocuk
Nörolojisi
Dr. Öğr. Üyesi13

Çocuk nörolojisi yan dal uzmanı olmak. Çocuklarda Behçet hastalığının nörolojik açıdan değerlendirilmesi ile
ilgili çalışması olmak

Tıp FakültesiDahili Tıp BilimleriÇocuk Sağlığı ve Hastalıkları / Çocuk AlerjisiDr. Öğr. Üyesi13

Çocuk İmmünolojisi ve Alerjisi alanında yan dal uzmanı olmak. Kistik Fibrozis ve Bronşektazi ile ilgili çalışmaları olmak.

Tıp FakültesiDahili Tıp BilimleriTıbbi GenetikDoçent11

Tıp Fakültesi mezunu olmak. Uzmanlığını ve doçentliğini Tıbbi Genetik alanında almış olmak

Tıp FakültesiDahili Tıp BilimleriTıbbi GenetikDr. Öğr. Üyesi11

Biyoteknoloji alanında doktora yapmış olmak. Kit geliştirme ve genetik alanında yayınları olmak.

Tıp FakültesiDahili Tıp BilimleriKardiyolojiDr. Öğr. Üyesi11

Sol ventrikül yetersizliği gelişen akut miyokard infarktüslü hastalarda beta blokerlerin değerlendirilmesi konusunda çalışmaları olmak

Tıp FakültesiDahili Tıp BilimleriNörolojiDr. Öğr. Üyesi21

Uzmanlığını Nöroloji alanında almış olmak

Üniversitemizin aşağıda yazılı birimlerine, 2547 sayılı Kanunun 50/d ve 31. maddeleri, “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik”in ilgili hükümleri uyarınca öğretim elemanı alınacaktır.

İlan S. NoBirimBölümAnabilim DalıKadro UnvanıAdDerÖzel ŞartlarBaşvuru Adresi
1Fen Edebiyat FakültesiSosyolojiUygulamalı SosyolojiAraştırma Görevlisi17Sosyoloji alanında tezli yüksek lisans yapıyor olmak

Pamukkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kınıklı Yerleşkesi / Denizli

2Tıp FakültesiDahili Tıp BilimleriTıbbi FarmakolojiAraştırma Görevlisi16Tıbbi Farmakoloji alanında tezli yüksek lisans yapıyor olmak

Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi
Kınıklı Yerleşkesi / Denizli

3Rektörlük(Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi)Öğretim Görevlisi (Uygulamalı Birim)11Arap Dili ve Edebiyatı, Arapça Öğretmenliği, Fars Dili ve Edebiyatı ya da Rus Dili ve
Edebiyatı bölümlerinin birinden lisans mezunu
olmak. Dil alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak

Pamukkale Üniversitesi
Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Kınıklı Yerleşkesi / Denizli

 

Sınav Takvimi
Başvuru Başlangıç Tarihi27.12.2019 
Son Başvuru Tarihi10.01.2020 
Ön Değerlendirme Açıklama Tarihi21.01.2020 
Giriş Sınavı Tarihi27.01.2020 
Nihai Değerlendirme Açıklama Tarihi30.01.2020 

GENEL ŞARTLAR:
1- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak şarttır.
2- ALES’ten en az 70 puan almış olmak gerekir. Merkezi sınav muafiyetinden yararlanmayı talep edenlerin ön değerlendirme ve nihai değerlendirme aşamalarında ALES puanı 70 olarak kabul edilir.
3- Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavından en az 50 puan veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak.

MUAFİYET
(1) Doktora veya tıpta, diş hekimliğinde, eczacılıkta ve veteriner hekimlikte uzmanlık ya da sanatta yeterlik eğitimini tamamlamış olanlarda, meslek yüksekokullarının Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen uzmanlık alanlarına atanacak olanlarda, yükseköğretim kurumlarında öğretim elemanı kadrolarında çalışmış veya çalışmakta olanlarda merkezi sınav şartı aranmaz.

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER
Başvurular; ilanda belirtilen başvuru adreslerine şahsen veya posta yoluyla yapılabilir. Süresi içinde yapılmayan başvurular, istenen belgelerde eksiklik, onaylı istenen belgelerin onaysız olması durumlarında başvurular geçersiz sayılacak ve postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.
1. Öğretim Elemanı Başvuru Formu (http://www.pau.edu.tr/personel/tr/sayfa/form-ve-belgeler)
2. ALES Belgesi
3. Yabancı Dil Sınavı Sonuç Belgesi
4. Özgeçmiş
5. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
6. Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi (Lisans ve/veya ilana göre tezli yüksek lisans, doktora mezuniyet belgeleri) (1), (2), (3)
7. Lisans Transkripti (4)
8. Öğrenci Belgesi (Araştırma Görevlisi başvuruları için)
9. Askerlik Belgesi (1)(3)

AÇIKLAMALAR:
(1) Askerlik Belgesi ve diplomaların başvuru sırasında karakodlu “E-Devlet” çıktısı kabul edilmektedir.
(2) Yurtdışından alınmış diplomaların Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca denkliğinin kabul edildiğini gösteren belge.
(3) Başvurularda istenilen belgelerin fotokopilerinin (‘e-devlet’ten alınan belgeler hariç) Resmi Kurumlarca “Aslı Gibidir” yapılması veya Noter Onaylı olması gereklidir. Onaysız belgeler geçersiz kabul edilir.
(4) Aslı veya ıslak imzalı/mühürlü onaylı veya karekodlu transkript belgesi. Transkript belgesinde sadece 4’lük/5’lik not ortalaması bulunanlar eşdeğerliği yönetmelik uyarınca yapılmaktadır. Her iki not ortalaması bulunan (4’lük/5’lik ve 100’lük) adayların 100’lük sisteme göre mezun olduklarını mezun oldukları Üniversiteden ayrıca belgelemeleri gerekmektedir. Aksi takdirde lisans not ortalamasının 100’lük sisteme göre eşdeğerliği yönetmelik uyarınca yapılacaktır.
- Araştırma görevlisi kadrolarına başvurularda ilan edilen bölüm/anabilim dalı hangi alandan öğrenci alıyorsa o alandaki ALES puan türü değerlendirmeye alınacaktır.
- 06.02.2013 tarihinde Resmî Gazete’ de yayımlanan Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliğinde tanımlanan azami öğrenim süresini dolduran ancak 2016- 2017 eğitim öğretim güz yarıyılından itibaren azami süreleri tekrar başlatılan öğrenciler ile
- Lisansüstü Eğitim Yönetmeliğinin yayımlandığı 20.04.2016 tarihinden itibaren 2017 Güz dönemine kadar geçen sürede azami öğrenim sürelerinin dolması nedeniyle kadro ile ilişikleri kesilen araştırma görevlilerinin 2016-2017 güz döneminde azami öğrenim sürelerinin yeniden başlaması nedeniyle Araştırma Görevlisi kadrolarına başvuramazlar.
Not: Atanmaya hak kazanan adayın Görev Aylığı derece ve kademesine göre Derece Değişikliği yapma hakkı Kurumumuza aittir.