Sanal Telefon Numarası ile Üyelik Onayı

TAKİP ET

İnternet üzerinden araştırma yapmayı günümüzde internet üzerinden alışveriş yapmak içeriği oluşturdu. Kişiler internet sitelerine üyelik oluşturarak farklı ve kaliteli hizmetler alabiliyor.

 

İnternet üzerinden araştırma yapmayı günümüzde internet üzerinden alışveriş yapmak içeriği oluşturdu. Kişiler internet sitelerine üyelik oluşturarak farklı ve kaliteli hizmetler alabiliyor. Ancak bu hizmetleri alabilmeleri için öncelikle sitelere üye olmaları gerekiyor.

Üye olan kişiler üyeliklerini tamamladıktan sonra diledikleri şekilde alışveriş yapabiliyor. Bu durumda kişileri sıkıntıya sokan tek konuyu ise cep telefonu bilgilerini internet sitelerine vermek oluşturuyor. Bu durum ilk başta sorun yaratmıyor gibi görünse de ilerleyen zamanlarda üye oldukları sitelerden sürekli reklam mesajı aldıklarında büyük sorun yaratıyor.

Üye Sitelerden Reklam Mesajı Alınması

Bu duruma engel olmanın en kaliteli ve güvenli çözümünü ise tek kullanımlık numara tercih etmek sağlıyor. Kişiler diledikleri sitelere üyelik oluşturmak için sanal numara kullanarak bir daha bu siteden gelecek olan reklam mesajlarını engellemiş oluyor.

Sanal Numara ile SMS Onayı Alma

İnternette hizmet sunan bir siteye üye olmak istiyorsunuz ancak bu siteye iletişim sağladığınız cep
telefon numaranızı vermek istemiyorsanız Onay Al sitesine giriş yapabilirsiniz. Sitede Sms onay vermenizi sağlayan binlerce ülkeye ait olan telefon numaraları bulunuyor. Bu sitelere kolayca aktivasyon oluşturmak ve mobil onay vermek için sitenin hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Güvenli oluşundan emin olmadığınız bir siteye üye olurken, bahis, oyun ve farklı alışveriş sitelerine aktivasyon oluştururken sıkıntı yaşamamak için siteden hizmet alabilirsiniz. Onay Al sitesine giriş yaparak konuyla ve sanal numara alma içeriğiyle ilgili tüm edinimleri sağlayabilirsiniz.