Sevdiklerinizin Hediyesini Kendiniz Tasarlayın

TAKİP ET

Doğum günlerinde sevdiklerimiz için hep özel şeyler almak isteriz. Özellikle de kimsede olmayan ya da manevi anlamı olan ürünler daha çok tercih edilmektedir.

Doğum günlerinde sevdiklerimiz için hep özel şeyler almak isteriz. Özellikle de kimsede olmayan ya da manevi anlamı olan ürünler daha çok tercih edilmektedir. Bu kapsamda sevdiklerinize hediye edebileceğiniz en güzel hediyelerden biri de kendin tasarla ürünleridir. Tamamen istediğiniz şekilde tasarlayabileceğiniz bir sembol veya görseli Wepod Shop aracılığı ile bastırabilirsiniz. Bu baskı işlemleri tişört, hoodie ve sweatshirt için geçerlidir. Baskılı sweatshirt en beğenilenler arasında yer almaktadır.
Direkt olarak Wepod Shop sitesine erişim sağladıktan sonra istediğiniz kategori için tasarım oluşturabilirsiniz. Dilerseniz birden fazla ürün siparişi de verebilirsiniz. 1000 adete kadar olan tüm ürün siparişleriniz hemen baskıya alınmaktadır. Aynı zamanda 24 saat içerisinde de kargoya teslim edilmektedir. Böylece siparişleriniz de kısa sürede elinize ulaştırılmaktadır.

En Anlamlı Kendin Tasarla Ürünleri

Manevi açıdan özel hissettiren baskılı hoodie ve sweatshirtler için Wepod Shop sitesini ziyaret edebilirsiniz. Firma bu kapsamda müşterilerine oldukça anlamlı ürün alternatifleri sağlamaktadır. Tamamen sizin tarzınızı yansıtacak olan ürünleri keyifle giymeye başlayabilirsiniz. Üstelik tüm ürünlerin baskısı da en kaliteli baskı makineleri ile gerçekleştirilmektedir. Bu bağlamda da ürünlerde herhangi bir mağduriyet yaşamanız söz konusu değildir.
Firma çalışanlarıyla iletişime geçerek de oluşturacağınız siparişin detayları konusunda bilgi alabilirsiniz. Aynı zamanda siparişiniz hakkında fikir danışmak için de Wepod Shop çalışanlarının iletişim adreslerinden faydalanabilirsiniz. Her bakımdan firma müşterilerine kolaylıklar ve çeşitlilik sunmaktadır.