SGK Teşvikleri Analizleri İçin Pusula Plus

TAKİP ET

Pusula Plus firması SGK teşvik analizleri konusunda oldukça başarılı bir program geliştirmiştir. SGK ile eş zamanlı ve uygun olarak çalışan bu programla analiz yapabilirsiniz.

Pusula Plus firması SGK teşvik analizleri konusunda oldukça başarılı bir program geliştirmiştir. SGK ile eş zamanlı ve uygun olarak çalışan bu programla analiz yapabilirsiniz. Firmanızın yıl veya aylık olacak şekilde tüm durumlarını analiz edebilirsiniz. Aynı zamanda istihdam sağlanan teşviklerde nasıl bir algoritma olduğunu da görebilirsiniz. Her açıdan firmanın sunduğu analiz programı oldukça kullanışlı ve ilerici bir modüldür.
Firma kurulduğu ilk dönemden itibaren çeşitli sektör alanlarında en iyi yönlendirme ve danışmanlık hizmetini sunmaktadır. Bu kapsamda firmanın bünyesinde sgk teşvik danışmanlık firmaları alanında da çalışmalar söz konusudur. Siz de bu hizmetlerden faydalanmak istiyorsanız firmanın online web adresine erişim gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede çalışanlarla irtibata geçerek firmanızın teşvik analizlerini de kolaylıkla yapabilirsiniz.

SGK Teşvik Danışmanlık Hizmetleri

Firmanın sunmuş olduğu hizmetlerin başında SGK teşvik danışmanlık faaliyetleri gelmektedir. Özellikle de onlarca personel çalıştıran işletme ve şirketler açısından büyük önem teşvik etmektedir. Pusula Plus ile alacağınız SGK teşvik danışmanlık hizmetleriyle çalışmalarınızı daha üst bir statüye ilerletebilirsiniz. Bu süreçte siteden SGK teşvik robotunu kullanarak maksimum indirimleri de hesaplayabilirsiniz.
Hem geçmişteki hem de gelecekti indirim olanaklarını sitede rahatlıkla öğrenebilirsiniz. Şirketin teşvik analizleri sonucunda ortaya çıkan duruma bağlı olarak da danışmanlık hizmeti alabilirsiniz. Tüm bu hizmetlerden faydalanabilmek için Pusula Plus çalışanlarıyla iletişim kurmanız yeterlidir. Dilerseniz farklı teşvik hizmetleri konusunda da destek alabilirsiniz.

Entegre ve Modüler Teşvik Hesaplama Programı

Bilişim teknolojilerinin gelişmişliğini en iyi şekilde kullanan Pusula Plus şirketlerin ilerlemesini sağlamaktadır. Özellikle de entegre ve modüler teşvik hesaplama programı sayesinde kolaylıklar tanımaktadır. Aynı zamanda teşvik hesaplama programına ilave olarak kendi portal ve modüllerinizi ekleyebilmeniz de mümkündür. Böylece daha spesifik bir analiz sürecini gerçekleştirebilirsiniz. Sürekli olarak firmanın tüm analizlerini gerçekleştiren bu portal ile geçmişteki ve gelecekteki indirimleriniz otomatik olarak belirtilmektedir.
Kullanacağınız program sıfır hata ve en yüksek kazanç algoritmasına sahip olacak şekilde tasarlanmıştır. Yazılım sürecinde tüm detaylara dikkat edilerek programlandığı için de kullanırken herhangi bir problem yaşamadan istediğiniz verimi alabilirsiniz.

Yürürlükteki İstihdam Teşvik Kategorileri

SGK teşvik analizlerini gerçekleştirebilmeniz açısından yürürlükte olan istihdam teşvik kategorilerini bilmeniz gerekmektedir. Ancak bu sayede mevcut olan istihdam teşviklerinden nasıl faydalanabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Genel anlamda tüm teşvikler firmanızın alabileceği indirimler konusunda açıklama getirmektedir. Bu doğrultuda uygun mertebede dilediğiniz teşviklerden firmanız ile faydalanabilirsiniz.
Sizlere 2021 yılında yürürlükte olan teşvik kategorilerini aşağıda sıraladık.

Engelli teşviki

5510 indirimi

6645 sayılı teşvik

6111 sayılı teşvik

7252 teşviki

7103 teşvikiYukarıdaki teşviklerin detaylarını öğrenmek ve faydalanmak için Pusula Plus firmasını tercih edebilirsiniz. Böylece en etkili ve verimli danışmanlık hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Aynı zamanda alacağınız teşvikleri de yapacağınız analizlere dahil edebilmeniz mümkündür.
Kaynak: https://pusulaplus.com/hizmetlerimiz/tesvik-hizmetlerimiz/