Sinan Oğan: "İkinci turda Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğiz"

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turunda, Ata İttifakı'nın adayı Sinan Oğan, Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı. Sinan Oğan: "We Will Support Recep Tayyip Erdoğan, the Candidate of the People's Alliance, in the Second Round"

Sinan Oğan, Ankara'da düzenlediği basın toplantısında Ata İttifakı'nın ilkeli siyaset tarzının toplumdan büyük takdir ve destek gördüğünü vurgulayarak, ikinci turda Erdoğan'ı destekleyeceğini duyurdu. Oğan, terör örgütlerine karşı mücadelenin kesintisiz bir şekilde devam edeceğini ve sığınmacılar ve kaçaklar konusunda tedbirlerin artırılacağını belirtti. Ayrıca, Anayasa'nın ilk dört maddesinin değişmezliği ve Türklüğün Anayasa'dan çıkarılma girişimine karşı ortak anlayışın olduğunu vurguladı.

Öncesinde Erdoğan ve Kılıçdaroğlu ile görüştüklerini ve sonrasında Ata İttifakı birleşenleriyle müzakere ettiklerini ifade etti. Sonuç olarak, ikinci turda Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini beyan etti ve ilk turda kendisine oy veren seçmenleri de Erdoğan'ı desteklemeye çağırdı.