Soğutma Dolabı

TAKİP ET

Marketlerde yer alan soğutma dolapları aynı gibi görünse de hepsi birbirinden farklıdır.

Marketlerde yer alan soğutma dolapları aynı gibi görünse de hepsi birbirinden farklıdır. Sütlük soğutma dolabı, şarküteri soğutma dolabı, buzhane ve pasta-tatlı soğutma dolabı gibi farklı türlere ayrılmaktadır.  Soğutma dolaplarının içerisinde hava perdeleri bulunmaktadır. Bu hava perdesi sayesinde dolap içerisindeki hava dışarı çıkmamaktadır. Bu şekilde soğukluk muhafaza edilmektedir.

Soğutucu dolaplar içerisindeki hava perdesi dolap büyüklüğüne, gıdaların dondurulma seviyesine göre ve içerisine konulan ürün çeşitliliğine göre değişiklik gösterebilmektedir.  Soğutucu dolaplar genellikle marketlerin arka tarafında kapıdan uzak bir noktada konumlandırılmaktadır. Bunun nedeni ise hava akımlarının dolaplar içerisinde yer alan hava akımını kesebilme ihtimalinin olmasıdır.

Envoytec firması şık tasarımları ve kolay kullanımları ile soğutucu dolapları kullanıcıların beğenisine sunmaktadır.

Market soğutucu dolapları özellikleri

Market soğutucu dolapları birbirinden farklı özelliktedirler. Soğutucu dolaplar zamandan tasarruf imkanı sağlarlar. Donanımsal özelliği sayesinde çabuk bozulabilecek olan ürünlerin tazeliğinin korunmasında yardımcı olur. Soğutucu dolapların önemli özelliklerinden bir diğeri ise içerisine konulan ürünü teşhir edebilmesidir. Bu şekilde müşteriler aradıkları ürünü bulabilmekte ve oldukça kolay bir şekilde ürüne ulaşabilmektedirler. Soğutucu dolapların bir başka özelliği ise içerisine konulan ürünlerin satış hacmini yükseltmesidir.

Reyon soğutma dolapları ürün özellikleri şu şekildedir;

Modülerdir.

İç ve dış soğutma grubu olarak bulunur.

Su gideri bulunan paslanmaz çelik gövdeye sahiptir.

Ön dekor profilleri değişebilir özelliktedir.

Aydınlatma sistemi bulunur.

Soğutma sistemi hava sirkülasyon özelliklidir.

Isı göstergeli kumanda paneli.

İç köşe ya da dış köşe seçeneği bulunmaktadır.

Güvenlikli camlar kullanılır.

İstenilen dekor ve renkte imal edilebilmektedir.

Farklı model seçenekleri mevcuttur.

Kaynak: https://envoytec.com/urun/kora/