Sosyal Yardımlaşma Vakıfları Önlerinde İzdiham

TAKİP ET

Aile Bakanlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 1000 TL yardım yapılacağı açıklanmıştı. 

Aile Bakanlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 1000 TL yardım yapılacağı açıklanmıştı. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf müdürlüğü önlerinde 23 Mart 2020 tarihinde izdiham oluştu ve virüsü kimse dikkate almadı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yardımlar internet ortamında bulunuyor ve müdürlüklere girmenize gerek yok açıklaması yapmıştı.

Zaten durumu kötü olan vatandaşlar ise internetleri olmadığı için zorluk yaşadıklarını anlatarak tepki göstern vatandaşlar vardı.

Açıklamaya rağmen bir çok şehirde vatandaşlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf müdürlüklerine akın etti. Vatandaşların bakan açıklamasını yanlış anladığı kesin. Zira bakan zaten Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarında kayıtlı ihtiyaç sahiplerine yatırılacağını açıklamıştı.
Bakan Zehra Zümrüt Selçuk açıklaması aynen şöyle yapılmıştı; söz konusu destekten yararlanmak için vatandaşların herhangi bir yere başvuru yapmasına gerek olmadığını belirtmişti.

1000 tl yardım kimler yararlanacak 1000 tl yardım 1000 tl yardım başvurusu 1000 tl yardımdan kimler yararlanabilir 1000 tl yardım şartları