Tahancı Hukuk Bürosu trafikte yaşanan anlaşmazlıkların çözümünde etkin

TAKİP ET

Başkent Ankara olmak üzere çevre illere de hizmet sunan Tahancı Hukuk Bürosu, trafikte yaşanan bir takım anlaşmazlıkların çözümünde etkin rol oynaktadır

Başkent Ankara olmak üzere çevre illere de hizmet sunan Tahancı Hukuk Bürosu, trafikte yaşanan bir takım anlaşmazlıkların çözümünde etkin rol oynaktadır. Özellikle araç değer kaybı davalarında son derece başarılı olan Tahancı Hukuk Bürosu, zarara uğrayan tarafın zararını tanzim için her türlü bilgi ve tecrübesini kullanmaktan geri durmamaktadır. Tahancı Hukuk Bürosu, son derece tecrübeli ve dinamik bir avukat kadrosu ile hizmet vermektedir. Araç değer kaybı davalarının yanı sıra iş hukuku, medeni hukuk, idare hukuku, ceza hukuku gibi alanlarda da son derece yetkidir.

Araç değer kaybı davaları nasıl ortaya çıkar?

Araç değer kaybı davaları nasıl ortaya çıkar ve araç değer kaybı davası avukatı Ankara gibi sözcük ve sözcük öbekleri arama motorlarına son derece sık yazılmaktadır. Bu nedenle bu sorulara yanıt getirmek faydalı olacaktır. Araç değer kaybı davaları, trafikte meydana gelen kazalarda bir tarafın kusuru nedeniyle diğer tarafın maddi ve manevi kayba uğraması neticesinde açılan davalardır. Taraflar bir kişi veya birden çok kişi olabildiği gibi taraflardan biri kurum veya kuruluşta olabilmektedir. İşte ortaya çıkan bu zararın temin edilmesi için Tahancı Hukuk Bürosu, müvekkillerine tam kapasite hizmet vermektedir. Davalar bireylerin yanı sıra sigorta şirketlerine de açılabilmektedir. Bunu için ilgili kanuna göre öncelikle sigorta şirketine yazılı başvuruda bulunmak gerekmektedir.
Kaynak: https://www.tahanci.av.tr/arac-deger-kaybi-davasi-ankara-avukat-sigorta/