Tanıtım Yazısı Alınırken Hangi Değerlere Dikkat Edilmelidir

TAKİP ET

Web sitenize yapacağınız seo işleminde başarılı olmak istiyorsanız en önemli kural olan tanıtım yazısına gereken özeni göstermeniz gerekir.

 

Web sitenize yapacağınız seo işleminde başarılı olmak istiyorsanız en önemli kural olan tanıtım yazısına gereken özeni göstermeniz gerekir. Tanıtım yazısı sayesinde daha fazla hitlere ulaşabilir ve yükselişinizi hızlandırabilirsiniz. Etkili bir yerden tanıtım yazısı aldığınızda sitenizde indeks hızı artacaktır. DA ve PA değerlerinizde artış meydana gelir. Arama motoru sizi tanır ve belirlediğiniz anahtar kelimelerde yükselişe geçmenize yardımcı olur. Tüm bunların olabilmesi için tanıtım yazısının alındığı yerin kaliteli olması gerekir. Öncelikle dikkat etmeniz gereken yerler bulunuyor. İlgili sitenin Alexa değerinin yüksek olması ilk önceliğiniz olmalıdır. İndeks sayısı ve sitenin yaş durumu da önem taşıyan konular arasında bulunuyor.

Dikkat Etmeniz Gerekenler

Tanıtım yazısı satın al yapacağınız zaman mutlaka ilgili sitenin news kaydının olmasına da özen gösterin. Buda yükselmenize etki edecektir. Belirtilen Alexa, İndeks, News ve Yaş olayına dikkat ederek seçimlerinizi yapabilirsiniz. Bu tarz kaliteli bir yerden tanıtım almanız kısa sürede hedeflediğiniz noktaya ulaşmanıza imkan verecektir. Tanıtım yazısı fiyatları ise sitenin bu durumlarına göre değişkenlik gösterir. Sitenizin otoritesinin artmasını istiyorsanız tek bir siteden almak yerine birkaç siteden alım yapmanız daha yararlı olacaktır. Bu konuda Türkiye’nin en büyük sitelerini tanımak ve değerlerini görerek satın almak isterseniz size destek sunacak isim https://tanitimbayi.com/ olacaktır. Site kurumsal yapısı ile en çok tercih edilenler arasında yer alıyor.