Tekerlekli Ev Avantajları

TAKİP ET

Son yıllarda dünya genelinde ve ülkemizde yaşanan ekonomik krizlerin ortaya çıkarmış olduğu alım gücü ve şehirlerdeki ev fiyatlarının yüksek rakamlara ulaşması, yeni bir akımın ortaya çıkmasına sebep olmuştur.

Son yıllarda dünya genelinde ve ülkemizde yaşanan ekonomik krizlerin ortaya çıkarmış olduğu alım gücü ve şehirlerdeki ev fiyatlarının yüksek rakamlara ulaşması, yeni bir akımın ortaya çıkmasına sebep olmuştur. Bu akım, küçük ev diye tabir edebileceğimiz nispeten ekonomik fiyatları ve doğa dostu olması, israftan uzak, imar problemi olmayan özellikleri ile ön plan çıkan bir durum sağlamıştır. Tiny house akımı olarak da bilinen bu trend ülkemizde de Gor Gor House sitesinde rağbet görmeye başlamış ve sabit modelleri ile birlikte tekerlekli ev talepleri oluşmaya başlamıştır.
Özellikle ülkemizdeki doğal afet nedenlerinin başında gelen deprem kuşağının da tetiklenmesi ile ev talep ve satışları ilk sıralara yükselmeye başlamıştır. Sabit evlerin yanı sıra, yüksek ilgi gören tekerlekli ev modelleri insanların yaşamlarını devam edebileceği düzen şekilleri ile normal ev hayatından çok fazla eksik yönü yoktur. Bu evler hayatı idame ettirecek şekilde eşya düzeni ve ihtiyaçları ile israftan bizleri uzak tutmaktadır.

Tekerlekli Evler İçin Yasal Şartlar

Tekerlekli ev modelleri mevsim şartlarına göre yer değişikliği yapabilmekte ve imar problemi yaşamadan küçük izinlerle arsa ya da ormanlık alan içerisinde konumlandırılır. Tekerlekli ev fiyatları büyük şehirlerimizdeki normal ev ve konut fiyatlarından daha uygun ve alım gücü olan yapıdadır. Tekerlekli evler bugün her türlü kuşağın ilgi gösterdiği konut alanı içerisine girmiştir.
Yaz veya kış mevsimlerinde kullanılabilen normal evlerden farklı olarak, sadece boyut şekli ile dikkat çeken bu evler hepimize birçok alandan tasarruf yapmamızı sağlar. Bu evler sayesinde konumlandığımız alanlara istinaden, doğal ortamlar içerisinde temiz hava ve az atık çevre dostu avantajlarıyla daha özgür ve dinlendirici konutlara sahip oluruz. Gor Gor House sitesinden sizde bu evlerden satın alabilirsiniz.