Tekirdağ'da parfüm fabrikasında büyük yangın!

TAKİP ET

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde parfüm fabrikasında çıkan yangın söndürülemiyor. Patlayan parfüm şişeleri yangını alevlendirirken büyük çaba sarf eden itfaiyenin işi de zorlaşıyor.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde OSB'de bulunan parfüm fabrikasındaki yangın 4 saattir söndürülemedi. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alabilmek için tüm imkanlarını seferber etti.

İtfaiyenin alevlerle yoğun mücadelesine karşılık adeta patır patır patlayan parfüm şişeleri yangını alevlendirerek itfaiye erlerinin işini zorlaştırıyor.İtfaiyenin söndürme çalışması sürüyor.



Parfüm deposunda çıkan dev yangında can kaybı yok

Tekirdağ Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi 6. Cadde üzerinde bulunan parfüm deposunda çıkan yangına müdahale çalışması sürerken, bir yandan da terfi istasyonlarından hortumlarla su takviyesi yaparak yangına müdahale ediliyor. Ayrıca şu ana kadar yangında herhangi bir can kaybının olmaması ise rahat bir nefes aldırdı.



Dev yangın ilçenin her yerinden göründü: Sahura kalkanlar alev topuyla uyandı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde bu sabah saat 02.03 sıralarında parfüm deposunda meydana gelen büyük çaplı yangın ilçenin her köşesinden görüldü. Alevler gökyüzünü aydınlatırken ilçede yaşayan vatandaşlar, sahura alev topuyla uyandı.