Tunç Makina Farkıyla Palet Streç Makinası Ürünleri

TAKİP ET

İstanbulda'da 1986 yılında ilk yerli streç sarma makinasını üreten Tunç Makine profesyonel oalrak hizmetlerine devamlılık sağlıyor.

İstanbulda’da 1986 yılında ilk yerli streç sarma makinasını üreten Tunç Makine profesyonel oalrak hizmetlerine devamlılık sağlıyor. Aynı zamanda 1995 yılından beri Çanakkale üzerinden bu makinaların üretimlerine devam etmektedir. Türkiye üzerinde de sanayi alanında kendi sektöründe lider konuma gelmeyi başarmıştır. Ayrıca firma üretmiş olduğu makinalar ile ulusal anlamda da büyük başarılara imza atmıştır. Firma içerisinde birçok farklı streç makinası üretimlerine yer verilmektedir.
Bunlardan biri olan palet streç makinası, streç makinaları içerisinde yer alan farklı bir kategoridir. Bu makinanın temel amacı palet üzerinde yer alan yüklerin streç film ile birlikte kaplanarak sarılmasını sağlar. Ayrıca akülü ve sabit makine oalrak da kendi içerisinde gruba ayrılır. Son derece kullanışlı ve birçok model imkanıyla karşınıza çıkacaktır.

Palet Streç Makine Kullanımının Avantajları

Tunç Makine farkıyla satın aldığınız palet sarma makinası oldukça kullanımı sağlıklı ürünlerden biridir. Sizlere yükün palet üzerinden indirilmesine gerek kalmadan yükü streçler. Bu da fazla efor sarf etmenize gerek kalmadan işinizi halleder. Aynı zamanda streç filmi çok daha ekonomik bir şekilde kullanır. Maliyet açısından işçi maliyetine göre daha ucuz bir işleyişi vardır. Zamandan kazanmanıza yardımcı olur.
Palet streç makinaları ev tipi modelleriyle 550 TL’den başlayan fiyatlarla satılır. Ancak profesyonel makinalarda bu fiyatlar 350 bin TL’yi geçmektedir. Bu fiyatlar ise ikinci el ortalama fiyatlardır. Satın alacağınız markadan markaya farklılık gösterecektir. Tunç makine sizlere oldukça ekonomik seçenekler sunacaktır.
Kaynak: https://www.tuncmakina.net/