UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu İlk Maçında Almanya

TAKİP ET

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Almanya temsilcisi Leipzig'i 2-0 mağlup eden Ozan Kabak ile ilgili soruya Klopp, "Schalke 04'te uzun bir aradan sonra takımda yeniydi.

 

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Almanya temsilcisi Leipzig'i 2-0 mağlup eden Ozan Kabak ile ilgili soruya Klopp, "Schalke 04'te uzun bir aradan sonra takımda yeniydi. Tecrübeli çalıştırıcı, kaleci Alisson'un fazla çalışmadığını belirterek, tüm takımın performansının kendisini mutlu ettiğini söyledi. Şampiyonlar Ligi'nde İngiltere takımının formasını fashionbet giyen ilk Türk futbolcu olarak tarihe geçti ve ozan Kabak, "Takıma yeni giren genç bir oyuncuyum. Burada bir sürü yıldız futbolcu var. Alışmak için biraz zamana ihtiyacım var. Bence daha iyi olacak. "Dedi ki.
 Leipzig'e karşı çok iyi oynadığını ve kazanmayı hak ettiğini söyleyen milli futbolcu, "Rakibimiz çok iyi bir takım ve Bundesliga'da ikinci sıradalar ama oyunu iyi kontrol ediyoruz. İlk yarıda şansımız yüksekti ve ikinci yarıda da golleri hatalarla bulduk. "Partinin Adamı" geride bırakarak seçildi.