Vali Doğan ve Başkan Alemdar'dan Sakaryaspor ziyareti
Sakaryaspor krizi ve yönetim değişikliği sürecinin ardından şehir dinamikleri harekete geçti. Sakarya Valisi Rahmi Doğan ile Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, takımı yalnız bırakmayarak Rüstemler Tesisleri'nde teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi. Ziyaretin amacı, takıma Hatayspor maçı öncesinde yüksek motivasyon sağlamaktı.
Sakaryaspor krizi ve yönetim değişikliği sürecinin ardından şehir dinamikleri harekete geçti. Sakarya Valisi Rahmi Doğan ile Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, takımı yalnız bırakmayarak Rüstemler Tesisleri'nde teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi. Ziyaretin amacı, takıma Hatayspor maçı öncesinde yüksek motivasyon sağlamaktı.
Teknik heyet ve futbolcularla samimi bir atmosferde bir araya gelen Başkan Yusuf Alemdar, Sakaryaspor'un bu şehir için sıradan bir takım değil, bir marka ve şehrin gururu olduğunu vurguladı.
Alemdar, Çok pozitif bir şekilde geldim. Sezon öncesi Bolu kampında da söylemiştim; bu takımın başarısını düşünen, bunun için ter döken herkese gönül kapımız açıktır. Sakaryaspor, geçmişi başarılarla dolu, ülke sporuna sayısız futbolcu kazandırmış büyük bir kulüptür, sözleriyle takıma olan inancını dile getirdi.
Siz sahaya odaklanın, kimsenin alacağı kalmaz
Futbolcuların zorluklara rağmen gösterdiği mücadeleye teşekkür eden Başkan Alemdar, maddi kaygıları giderecek güçlü bir güvence verdi: Sizlerle ilk buluşmamda söylediğim gibi bu kulüpte kimsenin alacağı kalmaz. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın. Zorluklara rağmen mücadele ettiniz, emek verdiniz. Hepinize teşekkür ediyorum. Bugünü bir milat olarak görün. Sadece kimseyi düşünmeden sahaya odaklanın. Bu takımı el ele vererek daha güçlü hale getireceğiz.
Bizler her zaman arkanızdayız
Sakarya Valisi Rahmi Doğan ise süreci yakından takip ettiklerini belirterek Sezonun başından bu yana süreci yakından takip ediyoruz. Bugün bulunduğumuz nokta kötü değil. Doğru destek ve yüksek motivasyonla çok daha iyi yerlere gelebileceğimize inanıyoruz. Bizler her zaman arkanızdayız. Sizler de üzerinize düşeni yaptığınız sürece güzel sonuçlar elde edeceğimize yürekten inanıyoruz ifadelerinde bulundu.
Konuşmaların ardından Başkan Alemdar, antrenman öncesinde takıma baklava ikramında bulundu. Ziyaret, teknik heyet, futbolcular, Vali Doğan ve Başkan Alemdar'ın toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.