VIP Kargo Uçak Kargo Hizmetinde Yanınızda

TAKİP ET

VIP Kargo Uçak Kargo Hizmetinde Yanınızda VIP Kargo, hizmetlerinde özen göstererek çalışmaktadır. Taşıma hizmeti özen gösterilmesi gereken bir iş olduğundan bu konularda çok ciddi ve duyarlıyız. İşlemler genellikle rezervasyon ile ilerler, ancak yurt içi gönderilerde rezervasyonsuz direkt teslimat işlemi mümkündür.

VIP Kargo Uçak Kargo Hizmetinde Yanınızda

VIP Kargo, hizmetlerinde özen göstererek çalışmaktadır. Taşıma hizmeti özen gösterilmesi gereken bir iş olduğundan bu konularda çok ciddi ve duyarlıyız. İşlemler genellikle rezervasyon ile ilerler, ancak yurt içi gönderilerde rezervasyonsuz direkt teslimat işlemi mümkündür.

VIP uçak kargo uçaklarının belirli bir taşıma kapasitesi vardır. Her kargo, uçağa bağlı olarak belirli bir ağırlıkta olmalıdır. Ancak bu ağırlık aralığını aşan yükler de vardır. Böyle durumlarda diğer havalimanlarındaki uçaklarımız devreye giriyor.

VIP Kargo Araçlı Kurye Olarak Hizmete Hazırız

VIP Kargo araçlı kurye, firma tarafından talep edilen malları şehir içi ve şehir dışı bölgelere teslim etmek zorundadır. Araç tipleri değişiklik gösterebilir. Arabanın tipi, paketin boyutuna göre belirlenir. Her arabanın farklı avantajları ve kolaylıkları vardır. Buradaki anahtar, bu sektörde uzman güvenilir bir nakliye şirketi ile çalışmaktır.

Mallarınızın müşterilerinize güvenilir ve hızlı bir şekilde teslim edilmesini istiyorsanız, VIP Kargo kurye hizmetimiz en iyi seçimdir. Kargonun hacmine ve türüne bağlı olarak araçlı kurye ile göndereceğiz. Küçük bir paketin hızlı varması gerekiyorsa motorlar tercih edilir. Bu araçlar değişebilir.

İller Arası Araçlı Kurye Olarak Bizi Tercih Edebilirsiniz

Pandemi sürecinin bir parçası haline gelen teslimat süreci seçeneklerine baktığımızda genellikle kargo veya kurye hizmetleri tercih ediliyor. İller arasında araçlı kurye ekibine göre servis farklı araçlarla yapılıyor. VIP Kargo iller arası hızlı kargo hizmetimiz çokça tercih edilmektedir.

İller arası kurye ve nakliye hizmetleri için bizi tercih eden birçok müşteri var. Ürünler, iller arasında belirli güzergahlarda çalışan araç kuryeleri ile güvenli ve ekonomik bir şekilde teslim edilmektedir. Sevkiyat sürecini halletmek için şirket içinde birçok ekibimiz var.

VIP Kargo Motorlu Kurye Hizmeti

VIP Kargo moto kurye Hizmetimiz toplam 5 büyük şehirde faaliyet göstermektedir. Şirket başlangıçta İstanbul'da bir kurye şirketi olarak kurulmuş, ancak daha sonra operasyonlarını Moto kurye Ankara, Moto kurye İzmir, Moto kurye Adana ve moto kurye Antalya'ya genişletmiştir. Moto kurye servisimiz, acil paketlerinizi adresten adrese hızlı bir şekilde teslim eder.