Yalova Group Semt77 AVM

TAKİP ET

Yalova Group, kurulduğu ilk dönemden itibaren müşteri memnuniyeti odaklı olarak çalışmalarını sürdüren bir firmadır.

Yalova Group, kurulduğu ilk dönemden itibaren müşteri memnuniyeti odaklı olarak çalışmalarını sürdüren bir firmadır. Yalova satılık ev ya da konut projeleri kapsamında oldukça başarılı işlere imzasını atan marka, 7 farklı sektörde yer alan 7 farklı şirket ile çalışmalarını devam ettirmektedir. Yalova’yı çok daha nezih ve kaliteli bir şehir olarak değerlendirmek isteyen firma, bu konuda çeşitli projelere de imzasını atmıştır.
Semt77 AVM Yalova Group tarafından tasarımı yapılan ve imara alınan başarılı konut projelerinden biri olarak karşımıza çıkar. Yalova konut projeleri Semt77 adı altında oldukça gelişim göstermiş ve müşteriler için yepyeni bir yaşam alanı oluşturmuştur. Üstelik Semt77 AVM sadece bir AVM değil, alışveriş merkezinden çok daha fazlasıdır.

Semt77 AVM Özellikleri

Semt77 AVM, Yalova Group firmasının kısa süre önce çalışmalarını tamamladığı ve güvenli yapılandırmalara sahip olan bir alışveriş merkezidir. 335.000 metrekarelik bir alanı kaplayan AVM’de 130’dan fazla popüler ve seçkin markaların mağazaları yer almaktadır. Doğa ile iç içe bir konumda yer alan alışveriş merkezinde aynı zamanda spor alanları da bulmaktadır. Yalova site projeleri gibi AVM çalışmaları da müşteri yaşantısına en kaliteli şekilde yaklaşır. Bu bağlamda Semt77 alışveriş merkezi en lüks şekilde tasarlanmış ve açıldığı günden itibaren %80’i açık olan alışveriş caddelerini de bünyesinde bulundurmaktadır. AVM’nin görsellerini ve konumunu öğrenmek isteyen müşteriler semt77.com adresini ziyaret edebilirler.