SAMSUN (İHA) – Atıcılık Avrupa Şampiyonası'nda takım halinde Avrupa şampiyonu olan milli sporcu Yusuf Çizmecioğlu, memleketi Samsun'da coşkuyla karşılandı.
Bulgaristan'ın Burgaz kentinde düzenlenen Atıcılık Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye, 18 ülkenin katıldığı organizasyonda toplam 9 madalya kazandı. Bu başarıda öne çıkan isimlerden biri olan Samsunlu milli sporcu Yusuf Çizmecioğlu, 16 yaş altı havalı tabanca trio erkekler müsabakasında takım halinde Avrupa şampiyonu oldu. Yusuf, bir diğer takım müsabakasında ise Avrupa üçüncülüğü elde ederek bronz madalya kazandı.
Şampiyonadan dönen milli sporcular, Samsun Çarşamba Havalimanı'nda aileleri ve spor camiası tarafından coşkuyla karşılandı. Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, atıcılık branşında elde edilen bu başarının sistemli ve disiplinli çalışmanın sonucu olduğunu ifade etti. Dereci, Türkiye Atıcılık Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Atıcılık Kulüpleri Başkanı Turgay Saat ile birlikte Yusuf Çizmecioğlu'nu tebrik etti.
Spor
Yayınlanma: 10 Şubat 2026 - 10:13
Güncelleme: 10 Şubat 2026 - 10:32
Avrupa Şampiyonu Samsun'da coşkuyla karşılandı
Spor
10 Şubat 2026 - 10:13
Güncelleme: 10 Şubat 2026 - 10:32
SAMSUN (İHA) – Atıcılık Avrupa Şampiyonası'nda takım halinde Avrupa şampiyonu olan milli sporcu Yusuf Çizmecioğlu, memleketi Samsun'da coşkuyla karşılandı.
EDİTÖR

Haberler İHA Haber Ajansı tarafından sağlanmaktadır.
İlginizi Çekebilir









