Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, vatandaşları kültür ve sanat etkinlikleri ile buluşturmaya devam ediyor.
Aydın Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu tarafından hazırlanan 'Türküler Dile Geldi' konseri ile vatandaşlar unutulmaz anlar yaşadı. Şükran Güngör-Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirilen konser, vatandaşları geçmiş yılların güzellikleri ile dolu bir yolculuğa çıkardı. Şef Özcan Yılmaz yönetimindeki konserde Türk Halk Müziği'nin unutulmaz eserleri hep bir ağızdan söylendi, keyifli anlar yaşandı. Yurdun tüm yörelerinden eşsiz eserlerin seslendirildiği konser, izleyiciler tarafından da büyük beğeni ile karşılandı.
Müzikseverler, kültür ve sanat etkinliklerinin önemine dikkat çekerek desteklerinden dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti.
Kültür-Sanat
Yayınlanma: 16 Şubat 2026 - 16:03
Güncelleme: 16 Şubat 2026 - 17:00
Aydın'da "Türküler dile geldi" konseri gerçekleştirildi
Kültür-Sanat
16 Şubat 2026 - 16:03
Güncelleme: 16 Şubat 2026 - 17:00
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, vatandaşları kültür ve sanat etkinlikleri ile buluşturmaya devam ediyor.
EDİTÖR

Haberler İHA Haber Ajansı tarafından sağlanmaktadır.
İlginizi Çekebilir








