Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Leman Yenigün, Anadolu Hamidiye Tabyası'nda düzenlenen Büyük Aile Festivali'ne katıldı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Leman Yenigün, Çanakkale'de Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Anadolu Hamidiye Tabyası'nda düzenlenen Büyük Aile Festivali'ne katıldı. Bakan Yardımcısı Yenigün'e Çanakkale Valisi Ömer Toraman ve Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir eşlik etti. Bakan Yardımcısı Yenigün, ilk olarak etkinlik alanında açılan stantları ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin açmış olduğu standı ziyaret eden Yenigün'ün öğrenciler portresini çizdi. Büyük Aile Festivali hatıra fotoğrafı alanında toplu fotoğraf çekinilirken, daha sonra halk oyunları gösterileri izlendi.
Politika
Yayınlanma: 15 Mayıs 2025 - 19:53
Güncelleme: 15 Mayıs 2025 - 23:30
Bakan Yardımcısı Yenigün, Büyük Aile Festivali'ne katıldı
Politika
15 Mayıs 2025 - 19:53
Güncelleme: 15 Mayıs 2025 - 23:30
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Leman Yenigün, Anadolu Hamidiye Tabyası'nda düzenlenen Büyük Aile Festivali'ne katıldı.
EDİTÖR

Haberler İHA Haber Ajansı tarafından sağlanmaktadır.
İlginizi Çekebilir









