Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, vatandaşlara geri dönüşüm sürecine duyarlılık gösterme çağrısında bulundu.
Geri dönüşümde kullanılmak üzere giysi ve ayakkabıların toplandığı bir kumbaranın önünde kıyafetlerin yere saçıldığı görüldü.
Kumbaraların daha dikkatli kullanılması amacıyla Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, yaptığı açıklamada, "Değerli vatandaşlarımız, Kullanılmış giysi ve ayakkabı kumbaralarımız, geri dönüşüm amacıyla kullanılmaktadır. Ancak kıyafetlerin gelişi güzel bir şekilde kumbara dışına bırakılması bu amacı engellemekle birlikte hem çevre kirliliğine yol açmakta hem de kent estetiğini bozmaktadır. Lütfen doğaya ve şehrimize duyduğumuz ortak sorumlulukla, giysi ve ayakkabı atıklarınızı yalnızca kumbaraların içine bırakınız" İfadelerine yer verdi.
Kültür-Sanat
Yayınlanma: 12 Mayıs 2025 - 14:04
Güncelleme: 12 Mayıs 2025 - 14:40
Başkan Subaşı'ndan vatandaşlara duyarlılık çağrısı
Kültür-Sanat
12 Mayıs 2025 - 14:04
Güncelleme: 12 Mayıs 2025 - 14:40
Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, vatandaşlara geri dönüşüm sürecine duyarlılık gösterme çağrısında bulundu.
EDİTÖR

Haberler İHA Haber Ajansı tarafından sağlanmaktadır.
İlginizi Çekebilir









