Bursa'da 3 katlı bir binanın giriş katında çıkan yangın sonrası mahsur kalan ikisi çocuk, 4 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
Olay saat 11.30 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Yavuzselim, 3. Olgun Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yabancı uyruklu kişilerin sokak üzerinde oturduğu 3 katlı bir binanın giriş katında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Daireden alevlerin yükseldiğini gören çevredekiler, mahsur kalan 4 kişiye yardıma koşarken, 112 ekiplerine de bilgi verildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sonrası aynı aileden 2'si çocuk 4 kişi kurtarılıp sağlık ekiplerine teslim edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar, Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Şahısların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili tahkikat başlatıldı.
Asayiş
Yayınlanma: 01 Mart 2025 - 12:29
Güncelleme: 01 Mart 2025 - 13:30
Bursa'da yangında can pazarı...2 si çocuk 4 kişi kurtarıldı
Asayiş
01 Mart 2025 - 12:29
Güncelleme: 01 Mart 2025 - 13:30
Bursa'da 3 katlı bir binanın giriş katında çıkan yangın sonrası mahsur kalan ikisi çocuk, 4 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
EDİTÖR

Haberler İHA Haber Ajansı tarafından sağlanmaktadır.
İlginizi Çekebilir








